" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το Αίγιο

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το Αίγιο

Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

Σύμφωνα με Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 13 χιλιόμετρα  νοτιοδυτικά του Αιγίου.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Διαβάστε Περισσότερα "Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το Αίγιο"

Πήγε με την μάνα της να παραλάβει το υπουργείο !


Στην Ελλάδα η πολιτική είναι ένα χάπενινγκ! Άλλοτε κομματικό και άλλοτε οικογενειακό! 
 
Γιαυτό μην περιμένετε να γίνουμε κράτος ... 
 
Ψηφίζουμε σαν φίλαθλοι και τηλεθεατές ριάλιτι, και μας συμπεριφέρονται σαν ιδιοκτήτες του κράτους ! 

Δείτε και θα καταλάβετε...
"Συνοδευόμενη από τη μητέρα της έφτασε την Παρασκευή η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Τουρισμού από την Τατιάνα Καραπαναγιώτη. 

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 10 το πρωί και τηρήθηκε τόσο ευλαβικά με αποτέλεσμα κάποιοι δημοσιογράφοι δεν πρόλαβαν να το καλύψουν."










newpost
Διαβάστε Περισσότερα "Πήγε με την μάνα της να παραλάβει το υπουργείο !"

Η κυβέρνηση «σωτηρίας» … ασθενεί!












Διαβάστε Περισσότερα "Η κυβέρνηση «σωτηρίας» … ασθενεί!"

“Θεσμική εκτροπή” με το καλημέρα;


thumb
Σύμφωνα με τη διακήρυξη της νέας κυβέρνησης οι στόχοι που έχει θέσει η επιτροπεία της τρόικας όπως ο «μηδενισμός του δημοσιονομικού ελλείμματος», ο «έλεγχος του χρέους» και η «εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών» εκλαμβάνονται ως αυτονόητοι και δεν πρόκειται να αμφισβητηθούν.

Απώτερος στόχος μας πληροφορεί η διακήρυξη είναι η κυβέρνηση «να δημιουργήσει τις συνθήκες για να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση, καθώς κι από την ανάγκη εξάρτησης από δανειακές συμβάσεις στο μέλλον». 

Εύηχο όσο και αόριστο.

Τα παραπάνω πιθανότατα ηχούν αναμενόμενα δεδομένης της φυσιογνωμίας της τρικομματικής κυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ.

Ωστόσο, η διακήρυξη καταλήγει με την εξής επισήμανσης:

«Τέλος, με πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης και του Προεδρείου της Βουλής, θα αλλάξει ο Κανονισμός Λειτουργίας της, ώστε να προσαρμοστεί η άσκηση νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας. Έτσι θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Κοινοβουλίου».

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Να ανησυχήσουμε, ή να λουφάξουμε; 

Τι θα πει «να προσαρμοστεί η άσκηση νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας»;

Κι εκεί που αναρωτιόμασταν ήρθε η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτή Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ να μας επιβεβαιώσει ότι η εν λόγω υπογράμμιση δεν είναι μια αθώα εξαγγελία διαδικαστικού χαρακτήρα.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Βουλευτής καταγγέλλει ότι η εν λόγω εξαγγελία συνιστά «θεσμική εκτροπή» και στοχεύει στη δημιουργία «κυβερνητικής Βουλής» σε πλήρη αναντιστοιχία με τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς. 

Εννοώντας ότι η εξαγγελία στοχεύσει σε ενέργειες που θα βάλουν όρια στις δυνατότητες άσκησης αντιπολίτευσης, τόσο από την αξιωματική όσο και από την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Και τεκμηριώνει τη θέση της ως εξής:

«Η Βουλή, ως γνωστόν δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί (συγκαλείται μόλις την 28/6/2012, σύμφωνα με το ΦΕΚ διάλυσης της προηγούμενης Βουλής) και πρόκειται να εκλέξει το Προεδρείο της με μυστική ψηφοφορία στην επόμενη συνεδρίασή της. 
Επίσης, στη Δημοκρατία, η νομοθετική εξουσία ασκείται ανεξάρτητα από την εκτελεστική. 

Το να προκαταλαμβάνεται το τι θα πράξει ένα μη εκλεγέν ακόμη Προεδρείο μιας μη συγκροτηθείσης Βουλής, κατά τρόπον ώστε να παρίσταται εντελώς εικονική η λειτουργία των θεσμών, είναι ενδεικτικό της πλήρους απαξίωσης του Συνταγματικού και Δημοκρατικού θεσμικού πλαισίου.

Το ίδιο ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό για την προεξόφληση όχι μόνον της αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής (κατά πλήρη περιφρόνηση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας συνείδησης και ψήφου των βουλευτών), αλλά και για το περιεχόμενο αυτής της αλλαγής:  

«να προσαρμοστεί η άσκηση του νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας».

Η φράση αυτή είναι αποκαλυπτική της πρόθεσης να φαλκιδευθεί η δυνατότητα κοινοβουλευτικού ελέγχου από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και από την ελάσσονα αντιπολίτευση

Και βέβαια, όχι μόνον δεν αναβαθμίζεται έτσι η λειτουργία του Κοινοβουλίου, αλλά υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο, σε πλήρη στοίχιση με την πρακτική ψήφισης των Μνημονίων, που μετέτρεψε το Κοινοβούλιο σε διακοσμητικό στοιχείο και απομάκρυνε τη Βουλή από τη ζωντανή πραγματικότητα της κοινωνίας.

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι τα συμπράττοντα κόμματα της νέας Κυβέρνησης δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να δεσμευθούν σε τίποτε για τους ανέργους, για τους εργαζομένους, για τους συνταξιούχους, για τους μαστιζόμενους νέους, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για τους χειμαζόμενους αγρότες, για τους ασθενείς, για την κατάργηση του Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, για την αναζήτηση ευθυνών για τα πολιτικά σκάνδαλα, την διαφθορά και την κλεπτοκρατία, για την ευθύνη υπαγωγής της χώρας μας στην επιτήρηση με ακρωτηριασμό κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά δεν παρέλειψαν να εξαγγείλουν ως μοναδική ρητή δέσμευση, μια νέα θεσμική εκτροπή. 

Και, στην βιασύνη τους, λησμόνησαν ακόμη και την κοινοβουλευτική παράδοση συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων σε οποιαδήποτε αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι, όσο υπάρχει ακόμη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στη χώρα μας, η Κοινοβουλευτική Λειτουργία δεν εξαγγέλλεται από την Κυβέρνηση

Το Προεδρείο της Βουλής (στο οποίο θεσμικά συμμετέχει η Αντιπολίτευση) δεν ενεργεί κατά παραγγελία της Κυβερνήσεως, ούτε λαμβάνει εντολές πριν καν εκλεγεί. 

Και, κυρίως, ο Κανονισμός της Βουλής έχει ως σκοπό να διασφαλίζει, μεταξύ άλλων, την αναλογική αντιπροσώπευση και ακρόαση των Κομμάτων ανάλογα με την κοινοβουλευτική τους δύναμη και όχι να προστατεύει ή να δημιουργεί προνόμια για Κυβερνήσεις ή Κυβερνώσες Κομματικές Κοινοπραξίες».

Οι κακόπιστοι θα πουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε σύνδρομο καταδίωξης, ωστόσο ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά….












Από το Μαρικάκι
topontiki.gr
Διαβάστε Περισσότερα "“Θεσμική εκτροπή” με το καλημέρα;"

Γυμναστής με πορνογραφικό υλικό!

Γυμναστής με πορνογραφικό υλικό!
Γυμναστής συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Πρόκειται για 46χρονο προπονητή του ΓΑΣ Βασιλικών Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος αφού εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη κατόρθωσαν να τον συλλάβουν και να τον παραδώσουν στη δικαιοσύνη. 

Ήδη του απαγγέλθηκαν οι προβλεπόμενες κατηγορίες και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή. 

Μάλιστα, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ενεργοποίησε διάταξη που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Όπως έγινε γνωστό, στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ άλλων βίντεο που φέρεται να τράβηξε ο ίδιος στο οποίο απεικονίζεται νεαρό άτομο που εκτιμάται ότι είναι ανήλικο.










http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Γυμναστής με πορνογραφικό υλικό!"

Τη Δευτέρα προσφεύγει επίσημα στον μηχανισμό στήριξης η Ισπανία


Η Ισπανία θα ζητήσει επισήμως τη βοήθεια της ευρωζώνης την Δευτέρα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Λουίς δε Γκίνδος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λουξεμβούργο.

"Την επόμενη Δευτέρα θα καταθέσουμε την επιστολή με το επίσημο αίτημα βοήθειας", είπε ο υπουργός, μετά την απαίτηση των Βρυξελλών να προχωρήσει η Μαδρίτη στην κίνηση αυτή το............
αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι το θέμα είναι "τυπικό" και διευκρίνισε ότι στην επιστολή δεν θα αναγράφεται το ποσό που χρειάζονται οι ισπανικές τράπεζες. 
 
"Το σημαντικό είναι το μνημόνιο όπου θα αναφέρονται οι όροι που θα τεθούν στις τράπεζες", πρόσθεσε ο Ισπανός υπουργός στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου βοήθειας για τις ισπανικές τράπεζες αναμένεται να είναι έτοιμες μέχρι τις 9 Ιουλίου, δηλαδή όταν θα συνεδριάσουν ξανά οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης. 
 
Ωστόσο ο δε Γκίνδος είπε ότι το δάνειο που θα χορηγηθεί στις ισπανικές τράπεζες μπορεί να είναι διάρκειας άνω των 15 ετών και το επιτόκιο να ανέρχεται στο 3 με 4%, διευκρινίζοντας ότι "προς το παρόν" πρόκειται για "υποθέσεις εργασίας" και όχι για οριστικές αποφάσεις.
Διαβάστε Περισσότερα "Τη Δευτέρα προσφεύγει επίσημα στον μηχανισμό στήριξης η Ισπανία"

«Ολα βαίνουν καλώς, κ. υπουργέ»



Η επιστολή αριθμεί 7.200 λέξεις, την έχουν συντάξει αστυνομικοί που εντάχθηκαν στο Σώμα μετά το 1995 και τον νόμο Πεπονή και απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία. 
 
Κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο, δεν έχει μέχρι στιγμής διαψευστεί από κανέναν και θα ήταν άριστο εργαλείο στα χέρια του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Δένδια. 
 
Διαφωτιστική και πλήρης στοιχείων (όχι άγνωστων, αλλά πάντα χρήσιμων), απευθύνεται σε κάθε Ελληνα πολίτη. 
 
Αναζητήστε τη ..........
στο Διαδίκτυο, αξίζει τον κόπο.

Οι συντάκτες της (ότι είναι περισσότεροι του ενός αποδεικνύεται από τις αλληλοεπικαλύψεις και επαναλήψεις) διατρέχουν την ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1984, τότε που «ενοποιήθηκαν η πρώην Αστυνομία Πόλεων, την οποία ίδρυσαν οι Αγγλοι τη δεκαετία του ’20, και η πρώην Χωροφυλακή, που ίδρυσαν οι Βαυαροί τη δεκαετία του 1830». 
 
Ποια είναι η ιστορία; 
 
Παράλληλη με εκείνη της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, μέρος της παθογένειας και σήψης που ταλανίζει ψυχές και συνειδήσεις. 
 
Ποια είναι η συνέπεια; 
 
Σήμερα, με τις «φασιστικές συμμορίες να έχουν αντικαταστήσει το κράτος», σήμερα, που η «ελληνική κοινωνία είναι έρμαιο αδίστακτων εγκληματιών, το πολιτικό πελατειακό σύστημα είναι ανίκανο να φτιάξει μία άλλη σύγχρονη ευρωπαϊκή και αποτελεσματική Αστυνομία».

Γιατί; 
 
Συνοψίζουμε, σε μιαν ανάσα: γιγάντωση γραφειοκρατίας και νομενκλατούρας, πελατειακά - κομματικά κριτήρια, ευνοιοκρατία των «κολλητών», απελπιστική έλλειψη αξιοκρατίας (σχεδόν πάντα «κρίνονταν θετικά οι αρεστοί και όχι οι άριστοι»), ευθυνοφοβία, ανύπαρκτη «υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και συνεχής και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση» - αστυνομικοί «που δεν έχουν κάνει ούτε μία εκπαιδευτική βολή με το υπηρεσιακό τους περίστροφο να διαχειρίζονται μία απίστευτη χαρτούρα» ή να έχουν μετατεθεί «σε υπηρεσίες φύλαξης του κάθε άσχετου» (σ.σ. δημοσιογράφου, επιχειρηματία, καλλιτέχνη, επώνυμου της σόου μπιζ, παράγοντα του ποδοσφαίρου, «όποιου διαθέτει πολιτικές πελατειακές άκρες») - διαφθορά και συναλλαγή. Πράσινη ή μπλε κυβέρνηση; 
 
Καμία διαφορά. «Και φυσικά όταν ρωτάει ο εκάστοτε υπουργός η απάντηση είναι μία: 
“Oλα βαίνουν καλώς κ. υπουργέ”».

Σήμερα το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ξεπερνάει τις 53.000 σε πληθυσμό 11.529.600. Θα ήταν υπεραρκετό αν «η αστυνομία ασχολείτο αποκλειστικά και μόνο με τη δίωξη της εγκληματικότητας». Ομως «η κατανομή είναι απαράδεκτη».

Τα προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν, ανακυκλώνονται και διογκώνονται. Το ίδιο και η βία και η ανομία. Υπάρχει μια νέα κυβέρνηση. 
Θα ενδιαφερθεί;
Διαβάστε Περισσότερα "«Ολα βαίνουν καλώς, κ. υπουργέ»"

Εθνική αιμορραγία! Γίναμε ένα εκατομμύριο λιγότεροι μέσα σε μια δεκαετία …!!!


Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!

Ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την ακρίβεια...


δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

Και τώρα, από την μία πλευρά, η κρίση και, από την άλλη, η άρνηση – ή μήπως η αδυναμία (;) - των Ελλήνων να κάνουν παιδιά μας έφεραν σε πληθυσμιακά επίπεδα προς εικοσαετίας!


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Νέος Κόσμος" στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 θήλυς (ποσοστό 50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).


Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα. 


Μπορεί να φαίνεται μείωση πληθυσμού σε σχέση με το 2001 μόνο 190.000 άτομα μόνο, αλλά να υπολογίσουμε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένους οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2001, καθώς τότε υπολογίζονταν σε 300.000 περίπου και τώρα ξεπερνούν το 1.300.000!


Η κρίση φαίνεται μέσα στην διετία που ο πληθυσμός από τους Έλληνες που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό τους αυξημένους θανάτους και τις μειωμένες γεννήσεις ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 των ξένων συμπεριλαμβανομένων!


Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).


Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών!
Διαβάστε Περισσότερα "Εθνική αιμορραγία! Γίναμε ένα εκατομμύριο λιγότεροι μέσα σε μια δεκαετία …!!!"

Βρήκαν χασισοφυτεία μέσα στις… φυλακές Μαλανδρίνου!


Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, στις φυλακές υψίστης ασφάλειας του Μαλανδρίνου αναπτυσσόταν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων μια μικρή… χασισοφυτεία, που κανείς δεν ξέρει ποιος, πότε και πώς την είχε καλλιεργήσει!

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος έμεινε… κάγκελο όταν...


την εντόπισε τυχαία στο προαύλιο της πτέρυγας Η' του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Α΄ τύπου και ειδοποίησε τον αρχιφύλακα που, με τη σειρά του, ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Λιδωρικίου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι η μίνι φυτεία αποτελούνταν από πέντε δενδρύλλια που είχαν φτάσει σε ύψος 15 εκατοστών, χωρίς κανείς να αντιληφθεί την ύπαρξή τους!


Τα πέντε χασισόδεντρα βρίσκονταν στην πτέρυγα όπου, μεταξύ άλλων, κρατείται και ο γνωστός Αλβανός βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι. 


Ωστόσο, κανείς από τους κρατούμενους που ανακρίθηκαν δεν παραδέχθηκε ότι γνώριζε κάτι για την παράνομη φυτεία ή την ταυτότητα του κρατούμενου που είχε φυτέψει τα δενδρύλλια.




.








Διαβάστε Περισσότερα "Βρήκαν χασισοφυτεία μέσα στις… φυλακές Μαλανδρίνου!"

Απίστευτη εξέλιξη σε απόπειρα αυτοκτονίας στον Πειραιά! Σώθηκε επειδή πέφτοντας, σκάλωσε σε τέντα!!


Μια φοβερή ιστορία απόπειρας αυτοκτονίας εκτυλίχθηκε στον Πειραιά. Μια γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά πέφτοντας στο κενό από τον έκτο όροφο , ευτυχώς για εκείνη, σκάλωσε στην τέντα του πέμπτου!

Συγκεκριμένα, μπροστά σ' ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε ζευγάρι αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που...


πραγματοποιούσε περιπολία στον Πειραιά.

Ενώ βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Βενιζέλου, διερχόμενοι τους σταμάτησαν και τους έδειξαν μια γυναίκα να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω σε μια τέντα διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου.


Οι αστυνομικοί έτρεξαν, βγήκαν με τον ιδιοκτήτη στο μπαλκόνι και επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι τη γυναίκα και να την τραβήξουν προς τη βεράντα πιάνοντας ο ένας τα πόδια του άλλου.


Όταν η γυναίκα τους είδε, επιχείρησε εκ νέου να πέσει στο κενό, όμως ένας αστυνομικός κατάφερε να την πιάσει και με τη βοήθεια των συναδέλφων του να την φέρει σε ασφαλές σημείο.




.







Διαβάστε Περισσότερα "Απίστευτη εξέλιξη σε απόπειρα αυτοκτονίας στον Πειραιά! Σώθηκε επειδή πέφτοντας, σκάλωσε σε τέντα!!"

Νέα δολοφονία ηλικιωμένης Ελληνίδας από ληστές!


Έχουν πλέον καταντήσει ρουτίνα σ’ αυτή τη χώρα οι δολοφονίες Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδίως απροστάτευτων ηλικιωμένων.

Τόσο, που δεν συγκινούν καθόλου τις κυβερνήσεις, που...


δεν ενδιαφέρονται καθόλου να λάβουν μέτρα για να σταματήσει αυτό το κακό.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά μιας 84χρονης Ελληνίδας, την οποία βρήκε νεκρή η κόρη της, μέσα στο σπίτι της, στην Κομοτηνή. 


Η ανυπεράσπιστη 84χρονη είχε κακοποιηθεί από «άγνωστους» ληστές, προφανώς για να τους αποκαλύψει που είχε –αν είχε- χρήματα, κοσμήματα κ.λπ.


Τραγική ειρωνεία: Οι δύο γυναίκες είχαν πέσει θύματα κλοπών τέσσερις φορές μέσα στο τρέχον έτος!




.






Διαβάστε Περισσότερα "Νέα δολοφονία ηλικιωμένης Ελληνίδας από ληστές!"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έπεσε ξύλο και έριξαν αυγά στο gay pride!


Μάχες σώμα με σώμα συνέβησαν το Σάββατο στις 20.30 στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αγ. Σοφίας, κατά τη διάρκεια της παρέλασης Gay Pride.

Μέλη θρησκευτικών οργανώσεων, αστυνομικοί και gay ήρθαν στα χέρια όταν...


οι πρώτοι επιχείρησαν να εισβάλουν στην παρέλαση που μόλις είχε ξεκινήσει.

Επενέβησαν αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη.


Νωρίτερα είχαν προηγηθεί ρίψεις αυγών καθώς κι αποδοκιμασίες κυρίως προς το πρόσωπο του δημάρχου Γ. Μπουτάρη.











* οι φωτογραφίες είναι από το seleo.gr
.
Διαβάστε Περισσότερα "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έπεσε ξύλο και έριξαν αυγά στο gay pride!"

Το μεγάλο παζάρι της κυβέρνησης με την τρόικα


Το μεγάλο παζάρι της κυβέρνησης με την τρόικα
Το νέο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βάζει στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου 10 παρεμβάσεις και τις οποίες θα αρχίσει να διαπραγματεύεται από την στιγμή που η τρόικα θα φτάσει στην Αθήνα....

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής όλα αυτά τελούν υπό την αίρεση της διάθεσης της τρόικας να αποδεχθεί τις προτάσεις της κυβέρνησης, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί εάν απορριφθεί μέρος αυτών και κυρίως εκείνα στα οποία έχουν στοιχηθεί τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.
 

Οι δέκα αλλαγές που θα ζητήσουν απο την τρόικα είναι αρχικά η μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ για τον κλάδο της εστίασης. Η Αντικατάσταση του ειδικού τέλους στα ακίνητα, το οποίο επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και η σταδιακή αύξηση του αφορολόγητου ορίου.
 

Επίσης το οικονομικό επιτελείο θα επιδιώξει την σταδιακή μείωση του ανώτατου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος και την μείωση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος για τις εταιρείες.
 

Την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τα υψηλά εισοδήματα και διατήρηση για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, την σταδιακή κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
 

Στόχος είναι να υπάρξει ρύθμιση των πολλαπλών φορολογικών επιβαρύνσεων και η δημιουργία περιουσιολογίου και εφαρμογή καθολικού ηλεκτρονικού «πόθεν έσχες» με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.
Διαβάστε Περισσότερα "Το μεγάλο παζάρι της κυβέρνησης με την τρόικα"

Η ΦΩΤΟ για την Εθνική μας που κάνει πάταγο στο σε όλο διαδίκτυο



 Δείτε τη φωτογραφία…
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Η ΦΩΤΟ για την Εθνική μας που κάνει πάταγο στο σε όλο διαδίκτυο"

Δημοφιλείς αναρτήσεις