" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Tι είπε ο Σαμαράς στον Θεό;




H αποκάλυψη του Σαμαρά ότι διαπραγματεύθηκε απευθείας με τον Θεό μάς ενέβαλε σε μεγάλη ανησυχία, διότι ο προηγούμενος που διαπραγματεύθηκε απευθείας με τον Ύψιστο δεν είχε καλά ξεμπερδέματα, ούτε ίδιος ούτε ο λαός του. 

Γκρεμοτσακίστηκε, που λέτε, ο Μωυσής να ανέβει στα πετροβούνια, τσουρουφλίστηκε από μια ανώμαλη βάτο που φλεγότανε και δεν καιγότανε, έπαθε αυχενικό μέχρι να καταλάβει από πού ερχόταν η φωνή του Γιαχβέ και στο τέλος το μόνο που κέρδισε από τη διαπραγμάτευση ήταν δυο μαρμάρινες παλιόπλακες, που δεν έκαναν ούτε για διακοσμητικά τζακιού. 

Όσο για...


τους δυστυχείς Εβραίους, αυτοί περιπλανήθηκαν σαράντα χρόνια στην έρημο, πείνασαν, δίψασαν, σκοτώθηκαν, αλληλοφαγώθηκαν, πέρασαν δηλαδή ελαφρώς καλύτερα απ' ό,τι περνάμε εμείς με το Μνημόνιο.

Ο Σαμαράς όμως δεν ανέβηκε στο Σινά και τούτο εγείρει σοβαρότατα θεολογικά ερωτήματα: Πώς έγινε η διαπραγμάτευση με τον Θεό; Αν έγινε με τηλεδιάσκεψη, πού βρέθηκε οθόνη τόσο μεγάλη ώστε να χωρέσει τον Μεγαλοδύναμο; 

Δεν μας έφτανε το παλαιό πρόβλημα, το αν δηλαδή ο Θεός είναι τόσο παντοδύναμος ώστε να μπορεί να φτιάξει μια πέτρα που να μην μπορεί να τη σηκώσει ο ίδιος, τώρα πρέπει να απαντήσουμε και στο αν μπορεί να πλάσει μια plasma τόσο μεγάλη ώστε να τον χωράει. Σιγά το πρόβλημα, εδώ βρέθηκε οθόνη που χώραγε στις τηλεδιασκέψεις τον Βενιζέλο, δεν θα βρισκόταν για τον Θεό;

Η τηλεδιάσκεψη του Σαμαρά με την τρόικα του Ουρανού εξελίχθηκε περίπου ως εξής: 

«Μεγαλοδύναμε, βγάλε από το πακέτο τα εργασιακά, γιατί δεν θα τα ψηφίσει ο Χατζησωκράτης και θα μας πάρει όλους ο Βελζεβούλ». 

«Ο Χατζησωκράτης δεν είναι βουλευτής, του πήρε την έδρα ο Κουβέλης». 

«Θεέ μου, είσαι όντως Παντογνώστης! Τέλος πάντων, αφαίρεσέ μας τα εργασιακά, άλλωστε κι εσύ την ημέρα την εβδόμη ξεκουράστηκες λιγουλάκι». 

«Ξεκουράστηκα, αλλά μετά το ΔΝΤ μού έκοψε τη μισή δόση». «Τι είναι αυτά που λες, ρε Αντωνάκη», 

παρενέβη ο Υιός. 

«Σιγά μη σας βγάλουμε από το πακέτο τα εργασιακά, για να αράζετε και να πίνετε φραπέδες στο Μπουρνάζι. Εγώ δούλευα είκοσι χρόνια πριονοκορδέλα στου Ιωσήφ και το μόνο που κατάφερα ήταν να αγοράσω ένα γαϊδουράκι μεταχειρισμένο».

Το Άγιο Πνεύμα περιορίσθηκε στο να κουτσουλήσει τον ώμο του κ. Σαμαρά, κίνηση που εξελήφθη ως έμπρακτη και οριστική άρνηση των αιτημάτων του. 

Αμήν...













 avgi, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις