" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

"ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"






Είπε κάποια σωστά πράγματα ο κ.Τσίπρας, απαντώντας στο παραλήρημα Σαμαρά. 
Μόνον που θα πρέπει να πείσει και τις δικές του συνιστώσες ότι μπορεί να κυβερνήσει.

Και να μαζέψει κάποια στελέχη του να μην λένε μαμακίες.
"Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθυνες που μας αναλογούν αλλά καλούμε και τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει τις δικές του ευθυνες. Εκλογές για να μιλήσει ο λαός.Για να σταματήσει η εξαθλίωση και η καταστροφή."
Απευθύνθηκε μάλιστα(όπως οφείλει να κάνει ένας αρχηγός κόμματος με δυναμική) σε όλους τους βουλευτές ζητώντας τους- για ακόμα μια φορά -να καταψηφίσουν τα μέτρα. 
"Η ιστορία θα τους ανταμείψει", είπε. 
Κάλεσε τους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ότι αυτές τις μέρες δεν αποφασίζουν για το δικό τους μέλλον αλλά για το μέλλον του τόπου.
Ο κ.Τσίπρας είπε επίσης ότι "Ήρθε η ώρα η παραπαίουσα μνημονιακή κυβέρνηση,να φύγει. Δεν θα προχωρήσετε με τη μειοψηφία της βουλής στην κατεδάφιση της κοινωνίας και της χώρας."
Είπε επίσης ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά συνιστά απειλή για την ίδια τη δημοκρατία με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κοινοβουλευτική διαδικασία.
"Ξεπεσμένοι καναλάρχες και χρεωκοπημένοι τραπεζίτες οι μόνοι υπερασπιστές της μνημονιακής πολιτικής. Με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα η κυβέρνηση Σαμαρά υπογράφει τη χρεωκοπία του ελληνικού λαού".
Στο τελευταίο, οφείλουμε να συμφωνήσουμε. Αλλά κ.Τσίπρα, αυτοί οι καναλάρχες, έχουν και όνομα. Και κάποια στελέχη σας, στα κανάλια τους, είναι μαιντανοί. 
Εκτός εαν δεν τους γνωρίζετε...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις