" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!»

diego-maradona

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος βρίσκεται ο προημιτελικός του Euro ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία και ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε θερμός υποστηρικτής των Ελλήνων.

Ο Αργεντινός, με άρθρο του στους Times της Ινδίας αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη χρίζοντας φαβορί τους Γερμανούς.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. 

Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. 

Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:

«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. 

Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. 
Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».
Διαβάστε Περισσότερα "ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!»"

Από ποιους "φαγώθηκε" ο Φράγκος,γιατί έφυγε ο Αβραμόπουλος,ποιος "έσπρωξε" τον Ελευσινιώτη


Ο Αβραμόπουλος το έλεγε προχθές το βράδυ:”Μην βιάζεστε ,δεν είναι βέβαιο ότι θα είμαι ΥΕΘΑ.Μπορεί να πάω στο ΥΠΕΞ”.Κανείς δεν τον πίστευε ,γιατί πάντα ο Αβραμόπουλος έλεγε σε τέτοιες περιπτώσεις το ίδιο τροπάριο.Να όμως που τώρα επιβαιώθηκε!

Και το δεύτερο “σίγουρο” όνομα έφυγε από το ΥΕΘΑ.Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος...

θα παραδώσει στον Πάνο Παναγιωτόπουλο αλλά και σ΄ έναν στρατηγό.Τον Παναγιώτη Καράμπελα,που μετά την αποστρατεία του έπαιζε ρόλο στον τομέα Άμυνας της ΝΔ. Και είναι πλήρως επιβεβαιωμένο αυτό που εδώ και πολύ καιρό έχει γράψει το Onalert. Ότι ο Φράγκος πλήρωσε τις αντιπάθειές του εντός της ΝΔ.

Ποιοι και γιατί δεν το ήθελαν


Ομάδα αποστράτων επανέλαβαν προχθές το βράδυ εντός των γραφείων της ΝΔ την έντονη διαφωνία τους για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην θέση του ΥΕΘΑ ο Φράγκος.Δεν δέχονταν ούτε την εναλλακτική λύση της παραμονής του στη θέση του ΑΝΥΕΘΑ.


Η ομάδα αυτή επηρεάζεται από το παλαιό ιστορικό στέλεχος της παράταξης Ι.Βαρβιτσιώτη,αλλά και από τον Β.Μεϊμαράκη. Η προτίμησή τους ήταν πάντα ο στρατηγός Π.Καράμπελας.


Η καλή σχέση που είχε ο Φράγκος με τον Σαμαρά δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει στο ΥΕΘΑ.


Τι θα κάνει τώρα ο Φράγκος;


Πάντως δεν θα πάει στην ΕΥΠ ,όπως είχε διαρρεύσει αλλά ούτε και στη Διεύθυνση Εξοπλισμών.Αποκλείεται βέβαια να κάτσει …ήσυχος.


Αβραμόπουλος-Παναγιωτόπουλος


Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Αβραμόπουλος προτιμούσε να γίνει ΥΕΘΑ κι όχι ΥΠΕΞ.Η απόφαση Σαμαρά να βάλει τον Παναγιωτόπουλο τον δυσαρέστησε αλλά δεν ήθελε να εμφανιστεί ως “αντάρτης” σε μια κυβέρνηση “εθνικής σωτηρίας”.Το προφίλ του “ενωτικού” που οικοδομεί θα “τσαλακωνόταν”.


Ο ναύαρχος-έκπληξη


Η έκπληξη ήταν η τοποθέτηση του πρώην Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτη στην θέση του ΥΦΕΘΑ.Ο Ελευσινιώτης δεν είχε εκδηλώσει “ανησυχίες” για να μπει στη πολιτική.Μπήκε με “σπρώξιμο” από το Βενιζέλο σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και σε μια κυβέρνηση που ρισκάρει πάρα πολλά.Η επιτυχία δεν είναι το πιθανότερο σενάριο και η αποτυχία θα οδηγήσει σε τέτοια παταγώδη πτώση που θα σημαδέψει όσους συμμετέχουν σ΄ αυτή.


Η σχέση Βενιζέλου-Ελευσινιώτη “χτίστηκε” κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας τους στο ΥΕΘΑ και στο ΓΕΝ ,όπου κλήθηκαν να χειριστούν την υπόθεση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.Ο Ελευσινιώτης ήταν ο Α/ΓΕΝ που υπέγραψε για τη παραλαβή του υποβρυχίου και αυτό “έλυσε” τα χέρια του Βενιζέλου. Αυτό που δεν έλυσε βέβαια είναι το θέμα των ναυπηγείων και των υπολοίπνων τριών υποβρυχίων βέβαια,αλλά γι΄ αυτό ευθύνεται κυρίαρχα ο Βενιζέλος.


Ο Ελευσινιώτης είχε περάσει δύσκολες στιγμές σαν Α/ΓΕΝ,για θέματα…life style.Πρώτα η θητεία γόνου γνωστής πλούσιας οικογένειας και μετά το γαμήλιο πάρτι Πατίτσα-Χρουσαλά στο Αβέρωφ.


Είναι έτοιμος ο Παναγιωτόπουλος;


Η τοποθέτηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο ΥΕΘΑ θα έχει ενδιαφέρον .Ο ίδιος εμφανίζεται στα εθνικά θέματα “σκληρός” .Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα είναι το ίδιο σκληρός και στα εργασιακά θέματα του προσωπικού και των στελεχών των ΕΔ. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει υποτιμήσει το θέμα.







Διαβάστε Περισσότερα "Από ποιους "φαγώθηκε" ο Φράγκος,γιατί έφυγε ο Αβραμόπουλος,ποιος "έσπρωξε" τον Ελευσινιώτη"

Γιατί φωνάζεις και σκούζεις Έλληνα;


Διαβάζω σε ιστολόγια και ιστοσελίδες, για την προκλητική,όπως λένε, επιλογή του Σαμαρά και των άλλων δωσιλόγων της συγκυβερνούσας εκλεγμένης ύπατης αρμοστείας, να υπουργοποιήσουν ανθρώπους του Σημίτη και των τραπεζών.

Ακούω στο ραδιόφωνο κοντυλοφόρους να σκούζουν επειδή ο Σαμαράς...


πρίν ακόμα αγγίξει με τα οπίσθιά του τον σβέρκο μας, δηλαδή την πρωθυπουργική καρέκλα, δήλωσε ότι αναβάλλεται η έρευνα σχετικά με το ποιοί ευθύνονται για την σημερινή εθνική τραγωδία, η οποία - όπως είπε- θα γίνει σε "εν ευθέτω χρόνω", δηλαδή ποτέ.

Θα μου πεί κάποιος ότι όλοι αυτοί που σήμερα τσιρίζουν και σκούζουν, δεν ανήκουν στο 48,5% των Ελλήνων που εξουδιοδότησαν τους λύκους για να φυλάξουν τα πρόβατα, αλλά και σε εκείνους που ψήφισαν "αντιμνημονιακά", και ειδικώτερα σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα κάνει ένα "φού" και μονομιάς θα φύγει η καταχνιά απο αυτή τη δύστυχη χώρα.



Αν λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα και σήμερα οι οιμωγές των "ηττημένων", ανήκουν σε εκείνους που προσπαθούν να επανασυγκροτήσουν τον κατακερματισμένο εκ των πραγμάτων αριστεροδέξιο "αντιμνημονιακό" λόγο, τότε τι έχουν να μας πούν για τις απίστευτες δηλώσεις της "κοσμοπολίτικης αριστεράς" ότι θα είναι απο εδώ και πέρα η "ήρεμη δύναμη", ότι αν υπάρξει κάτι "καλό" θα το υπερψηφίσει, ότι θα "σώσει τις τράπεζες και το ευρώ" κλπ;

Τι λένε οι βραχνιασμένες ντουντούκες του "αγώνα", που πρίν ακόμα αρχίσει η τελική εξόντωση του Ελληνικού λαού, ορίσθηκαν σαν "Capo" του Ελληνικού Νταχάου οι άριστοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αρεστοί σε κάθε περίπτωση των δημίων μας;


Φωνάζουν οι τσιμπλιασμένοι του "αντιμνημονιακού αγώνα" πως είναι "σκάνδαλο" και "πρόκληση" που ο Σαμαρο-Βενιζελο- Κουβελισμός της "ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης" και της "τελικής λύσης" του Δ' Ράϊχ, βαζει σε θέσεις "κλειδιά" τα τέκνα της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, της Goldman Sachs και των άλλων "ευαγών" ιδρυμάτων του γνήσιου και ανόθευτου καπιταλισμού.


Δεν ήταν "σκάνδαλο" και "πρόκληση" όταν μας λέγατε πως θα κάνετε το πάν για να μείνουμε στο Ευρώ και στην Ευρώπη, δηλαδή μέσα στο "στρατόπεδο συγκέντρωσης", και πως θα πείσετε τους διοικητές και τους βασανιστές μας, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι "καθόόόλου σωστό" κουνώντας τους δεξιά- αριστερά το γεμάτο από ευρωπαϊκές μύξες αντιμνημονιακό σας δάκτυλο;


Γιατί φωνάζεις και σκούζεις Έλληνα;


Επειδή βλέπεις τα παιδιά του Σικάγο ένα-ένα, να φοράνε τις άσπρες μπλούζες και τα γάντια, γεμάτοι προθυμία και όρεξη να σε πετσοκόψουν;


Γιατί τρέμεις;


Μη φοβάσαι πήγαινε στον Τσίπρα να σου κάνει άλλη μιά ευρω-ναρκωτική "ένεση ελπίδας" κα μη σε νοιάζει δεν θα σε πονέσει ο ακρωτηριασμός.


Όμως να ξέρεις ότι καμία "αντιμνημονιακή ένεση" δεν θα σου πάρει τον μεγαλύτερο πόνο, εκείνον δηλαδή που θα νοιώθεις όταν θα βλέπεις να πετσοκόβουν το παιδί σου.


Σκάσε λοιπόν και άρχισε να μαθαίνεις τι σημαίνει "ήρεμη δύναμη" και "φραγκοραγιαδισμός".











Διαβάστε Περισσότερα "Γιατί φωνάζεις και σκούζεις Έλληνα;"

Οι πρώτες κωλοτούμπες τις νέας κυβέρνησης


Άρχισαν οι κωλοτούμπες;

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική αλλά δεν την έγραψε και κανείς...



Καταρχήν γιατί χρειάστηκαν οι εκλογές της
17ης Ιουνίου για να σχηματίσουν κυβέρνηση τα τρία κόμματα της βουλής που ούτως ή άλλως και τα τρία μαζί ,είχαν την πλειοψηφία αν ήθελαν να σχηματίσουν κυβέρνηση στις 6 Μαΐου ή όχι;

Γιατί κύριε
Σαμαρά,Βενιζέλο και Κουβέλη να ξοδευτούν τόσα χρήματα για τις δεύτερες εκλογές,γιατί να μπει σε περιπέτεια η χώρα και να λοιδορείται και από την τελευταία φυλλάδα της άνω Πετρομαγούλας της Γερμανίας και να μας κουνούν το δάκτυλο σχεδόν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο Μπαράκ Ομπάμα και να μας απειλούν για έξοδο από το ευρώ;
 
Γιατί δεν σχηματίζατε κυβέρνηση αφού μπορούσατε και οι τρεις στις 7 Μαΐου;Για να κάνετε τη χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ μπας και έβγαινε πρώτο κόμμα και τον σπρώχνατε στην εξουσία για να τον εκθέσετε;Αυτό προήχε;όχι η πατρίδα μας;

Κατά τα άλλα,κανένας δεν σχολιάζει το γεγονός ότι ο νέος πρωθυπουργός
Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε μικρό και ευέλικτο σχήμα και όρκισε 39 υπουργούς εκ των οποίων 7 αναπληρωτές υπουργούς(άραγε ποιος ο ρόλων των δεύτερων;) όταν αυτοκτονεί ο κόσμος σε κάθε γειτονιά πλέον,έχουμε 1.200.000 άνεργους,30% Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και...και..και...
Που είναι οι περικοπές κύριε Σαμαρά;Το 30% στη μείωση των μισθών των υπουργών;

Επίσης γιατί από τις πρώτες αποφάσεις την νέας κυβέρνησης είναι να μην καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση που κατέστρεψε τα πάντα με την αθρόα εισροή μεταναστών στην Ελλάδα;

 
'Αλλα λέγατε πριν λίγες ημέρες όταν το επιτελείο σας ,σας πήγε ..."βόλτα" στον 'Αγιο Παντελεήμονα που ουδέποτε πατήσατε το πόδι σας όταν οι μετανάστες σκότωναν τους αθώους Έλληνες  για μερικά ευρώ;

Εμείς να ξέρετε πως θα είμαστε εδώ για να επικροτούμε τα καλά αλλά κυρίως για να σας ελέγχουμε και να σας εκθέτουμε στα στραβά.
Διαβάστε Περισσότερα "Οι πρώτες κωλοτούμπες τις νέας κυβέρνησης"

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι Παπανδρέου;


Η τελευταία κόντρα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Βενιζέλο,  έγινε με αφορμή την μη υπουργοποίηση των Λοβέρδου-Χρυσοχοίδη. 
 
Προφανώς αυτό ήταν η αφορμή για να ραγίσει το γυαλί της σχέσης του ΓΑΠ με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που όπως όλα δείχνουν οι Παπανδρέου...

 ετοιμάζονται να αποχωρήσουν οριστικά από την Ελλάδα-τουλάχιστο ο Αντρίκος και ο Γιώργος.
 
Ο πρώτος ζήτησε ετήσια άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου διδάσκει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν την έλαβε γιατί είχε εξαντλήσει πρόσφατα μια αντίστοιχη. 
 
Όσο για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό τις τελευταίες μέρες δηλώνει ότι βρήκε δουλειά στη Γαλλία και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα.
  
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι Παπανδρέου;"

Απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου


Η τοποθέτηση του Θ.Παπαθεοδώρου στη θέση του υφυπουργού Παιδείας,άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ αφού ...


είναι γνωστή η κόντρα που είχε ο πρ.πρύτανης Πελοπονήσου με την πρώην υπουργό παιδείας Αννούλα Διαμαντοπούλου , για το θέμα της χρηματοδότησης των πανεπιστήμιων.
 
Η Αννούλα απείλησε με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ.
Μετά βέβαια το ξανασκέφτηκε και είπε "ρε συ που θα πάω αν φύγω από το ΠΑΣΟΚ;" και δεν εκανε την χάρη στον Βενιζέλο.
Διαβάστε Περισσότερα "Απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου"

Bild: «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε»

Bild, Euro 2012, Ελλάδα, Γερμανία, Φερνάντο Σάντος, γερμανική εφημερίδα, Γιόακιμ
Η «Bild» ολόκληρη την εβδομάδα έκανε πικρόχολα σχόλια κατά της Εθνικής Ελλάδας και δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο πριν από τον σημερινό προημιτελικό του Euro 2012, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε».
 

«Έτσι θα γκρεμίσει ο Γόγκι την ελληνική άμυνα-μπετόν», είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας για τον προημιτελικό, ενώ ως υπότιτλο αναφέρει «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε». Το άρθρο συνεχίζει δίνοντας έμφαση στην άμυνα-μπετόν του Φερνάντο Σάντος, τονίζει όμως πως θα είναι μία δύσκολη μάχη στο Γκντανσκ.
 

«Η Ελλάδα κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει στο ευρώ, αλλά τώρα σας λέμε: Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Με μια νίκη απέναντι στην Ελλάδα (15η στην παγκόσμια λίστα) η Γερμανία (3η αντίστοιχα) πηγαίνει στις τέσσερις ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Ημιτελικά, ερχόμαστε! Και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά. Αλλά θα είναι μια δύσκολη μάχη στο Γκντανσκ», αναφέρει αρχικώς ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας και προσθέτει στην συνέχεια:
 

«Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι Γερμανοί επιθετικοί, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Champions League».  

Ο Γιόακιμ Λεβ το είπε: "Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Έλληνες. Είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης. Η παρουσία τους στα προημιτελικά ήταν μεγάλη έκπληξη"».
Διαβάστε Περισσότερα "Bild: «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε»"

Πατέρας πυροσβέστη: «Αν υπήρχε ένα ασθενοφόρο, το παιδί μου θα ζούσε»...


Την απουσία ασθενοφόρου από το σημείο της πυρκαγιάς καταγγέλλει ο πατέρας του 28χρονου πυροσβέστη που άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος στην Ελευσίνα.
«Ο γιος μου ξέρω ότι όταν βρέθηκε στον τόπο της φωτιάς με το όχημα που συνόδευε τον περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Παπαγεωργίου, βγήκε έξω ...

προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους του. Ήταν πολύ φιλότιμος και αγαπούσε το Πυροσβεστικό Σώμα. Το υπηρετούσε 4 χρόνια, τον τελευταίο ήταν οδηγός», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

«Στο σημείο, όπως έμαθα, υπήρχε έντονος καπνός από τα χόρτα και τα διάφορα εύφλεκτα υλικά που καιγόντουσαν: λάστιχα και ό,τι άλλο είχε παραδοθεί στις φλόγες. Ο γιος μου, με θάρρος, άφησε το όχημα σε ασφαλές σημείο και κατευθύνθηκε προς το μέτωπο. Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα σύννεφα πυκνού καπνού να τον καλύψουν", αναφέρει χαρακτηριστικά. Όπως μου είπαν οι συνάδελφοί του, άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τον πυκνό καπνό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, αλλά σηκώθηκε και συνέχισε να τρέχει προς το μέρος του αυτοκινήτου του. Μπήκε μέσα, αλλά τότε λιποθύμησε».

Και συμπληρώνει: "Καταγγέλλω πως αν υπήρχε ένα, έστω μόνο ένα ασθενοφόρο στο σημείο της φωτιάς, το παιδί μου σήμερα θα ζούσε. Τον γιο μου τον μετέφερε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Θριάσιο νοσοκομείο μια συνάδελφός του που οδήγησε το αυτοκίνητο. Οπως μου είπε, ο γιος μου μέχρι και λίγα λεπτά προτού φτάσουν στο νοσοκομείο, είχε σφυγμούς. Πνίγηκε από τους καπνούς και τελικά πέθανε από την αδιαφορία των αρμοδίων και όχι από μια τόσο επικίνδυνη φωτιά. Δεν είχαν μεριμνήσει να βρίσκεται στον τόπο της φωτιάς ένα ασθενοφόρο. Και το τραγικό είναι ότι σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων υπήρχε το Θριάσιο».

Η κηδεία του άτυχου πυροσβέστη θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων...
Διαβάστε Περισσότερα "Πατέρας πυροσβέστη: «Αν υπήρχε ένα ασθενοφόρο, το παιδί μου θα ζούσε»..."

Έρχεται τη Δευτέρα η τρόικα με... δωράκι 1 δισ.


Click on the slide!  
 
Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) θα εκταμιεύσει πριν από το τέλος Ιουνίου το 1 δισ. ευρώ της «κουρεμένης» δόσης του Μαΐου, όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος του Eurogroup ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Το κλιμάκιο της τρόικας αναμένεται να επισκεφτεί την Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την επίσημη πρόσκληση που αναμένεται τη Δευτέρα, και θα ετοιμάσει, από κοινού με τη νέα κυβέρνηση, το επικαιροποιημένο μνημόνιο, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση της επόμενης δόσης του προγράμματος.

«Αναμένουμε η νέα κυβέρνηση να προσκαλέσει την τρόικα στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα» δήλωσε ο κ. Γιούνκερ. Από τις υπόλοιπες δηλώσεις, αλλά και με βάσει δηλώσεις του Φινλανδού υπουργού Οικονομικών, το συμπέρασμα είναι ότι το ταξίδι του κλιμακίου στην Αθήνα θα γίνει την ίδια ημέρα (Δευτέρα).


Ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι η Ελλάδα διαβεβαίωσε τους εταίρους της ότι θέλει να παραμείνει στο ευρώ.


«Ακούσαμε προσεκτικά τον υπηρεσιακό υπουργό Γιώργο Ζανιά, ο οποίος παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, και μας διαβεβαίωσε τόσο για τη δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα, όσο και για την αποφασιστικότητα του νέου πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συνεργασίας για την αφοσίωση στο ευρώ και στη δέσμευσή της να τιμήσει τη δέσμευση στο ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη», είπε ο κ. Γιούνκερ.


Από την πλευρά του, ο επίτροπος Όλι Ρεν, όσο και η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τόνισε ότι η τρόικα θα εξετάσει την πορεία του προγράμματος, «τι έχει γίνει, τι δεν έχει γίνει», προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.


Γεγονός είναι ότι τόσο ο κ. Γιούνκερ, όσο και ο Όλι Ρεν και Κριστίν Λαγκάρντ δεν έκαναν αναφορά σε «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου, αλλά σε «επικαιροποίηση».


Η Κριστίν Λαγκάρντ διευκρίνισε ότι η τρόικα δεν θα προετοιμάσει «αναθεώρηση» του μνημονίου, αλλά επικαιροποίησή του. Το κλιμάκιο -είπε- θα βρεθεί στην Ελλάδα κυρίως σε μία αποστολή συλλογής στοιχείων: «Τι έχει γίνει, τι δεν έχει γίνει» και θα επιστρέψει τα αποτελέσματα στην ΕΚΤ την Κομισιόν και το ΔΝΤ. Αλλωστε, πρόσθεσε η κυρία Λαγκάρντ, η τρόικα έχει να βρεθεί στην Ελλάδα από το Μάρτιο.


Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μιλώντας για τη γενικότερη κατάσταση, στην Ευρωζώνη, αναφερόμενη σε έκθεση του ΔΝΤ για την κατάσταση στη ζώνη του ευρώ, διαπίστωσε «εντεινόμενες και οξείες πιέσεις» και κάλεσε την ΕΚΤ να ασκήσει «δημιουργική και επινοητική» νομισματική πολιτική.


«Αυτό μπορεί να περάσει μέσα από το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων ή με μια πιο παραδοσιακή πολιτική. Εναπόκειται στην ΕΚΤ να αποφασίσει», είπε η Κριστίν Λαγκάρντ και έκανε επίσης λόγο για ανάγκη δημοσιονομικής ένωσης στην Ευρωζώνη.
Διαβάστε Περισσότερα "Έρχεται τη Δευτέρα η τρόικα με... δωράκι 1 δισ."

Bρετανικό περιοδικό συγκρίνει την Άνγκελα Μέρκελ με τον Αδόλφο Χίτλερ


Η Άνγκελα Μέρκελ είναι «η πιο επικίνδυνη ηγέτις της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ, καθώς εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό New Statesman καταγγέλλοντας την «μανία» της Γερμανίδας καγκελαρίου με τη λιτότητα.


Στο εξώφυλλο του τεύχους της Τετάρτης εικονίζεται η Μέρκελ ντυμένη σαν τον "Εξολοθρευτή", το ανθρωπόμορφο ρομπότ του μέλλοντος από την ομώνυμη σειρά ταινιών με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.



«Η μανία της Άγκελα Μέρκελ για...



τη λιτότητα καταστρέφει την Ευρώπη. Η Γερμανίδα καγκελάριος εξολοθρεύει την ανάπτυξη και μας ωθεί σε μια νέα Ύφεση», γράφει το περιοδικό, παραπέμποντας στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης του 1930.


Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάχντι Χάσαν διερωτάται ποιος ηγέτης αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια τάξη και την ευημερία από τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας.



«Η απάντηση είναι: Μια πρώην χημικός, λάτρης της όπερας με αβρούς τρόπους που κατέχει το αξίωμά της εδώ και επτά χρόνια. Ναι λοιπόν, ας περάσει στη σκηνή η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ της Γερμανίας, η λύση της οποίας για την δημοσιονομική κρίση της Ευρώπης έχει φέρει την ήπειρο --ίσως και όλον τον κόσμο-- στο χείλος μιας δεύτερης Μεγάλης Ύφεσης».



«Ας με συγχωρέσει ο Μάικ Γκόντγουιν και ο ομώνυμος κανόνας του, αλλά η Μέρκελ είναι ο πιο επικίνδυνος ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ», προστίθεται στο άρθρο. Ο Γκόντγουιν είναι ένας Αμερικανός δικηγόρος που διατύπωσε τον «κανόνα» πως όσο επιμηκύνεται μια Διαδικτυακή συζήτηση, η πιθανότητα μιας σύγκρισης που θα περιλαμβάνει τους ναζιστές και τον Χίτλερ προσεγγίζει τη μονάδα.



«Οι οκτώ προκάτοχοί της, από τον Κόνραντ Αντενάουερ μέχρι τον Γκέρχαρντ Σρέντερ, επέβλεψαν ένα κατασκευαστικό θαύμα στην χώρα και την αποκατάσταση της φήμης της Γερμανίας στο εξωτερικό. Υπό την Μέρκελ όμως η χώρα βρίσκεται και πάλι απομονωμένη», καταλήγει ο Χάσαν, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία προκαλεί εξίσου το μίσος και το φόβο.
Διαβάστε Περισσότερα "Bρετανικό περιοδικό συγκρίνει την Άνγκελα Μέρκελ με τον Αδόλφο Χίτλερ"

Χτυπάει «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος!




 
 
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και σταδιακή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.

Αναλυτική πρόγνωση


Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην ήπειρο.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα νότια τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα "Χτυπάει «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος!"

«Είσαι μουν@ρ@ κορίτσι μου», είπε η Βανδή στην Παπαρίζου


«Είσαι μουν@ρ@ κορίτσι μου», είπε η Βανδή στην Παπαρίζου

Το πιο πιπεράτο περιστατικό των χθεσινών Mad Awards έγινε στο παρασκήνιο, όταν συναντήθηκαν οι Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Ψινάκης. 

Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι πιο κόσμιος από όλους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.
 

«Είσαι μουν@ρ@», ήταν το αυθόρμητο σχόλιο της Δέσποινας Βανδής (που το τελευταίο πράγμα που μπορείς να της καταλογίσεις είναι ότι είναι αθυρόστομη) όταν συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στο παρασκήνιο των χθεσινών Mad Awards.
 

Αναφερόμενη τόσο στην εμφάνιση της Έλενας πάνω στην σκηνή -που μόλις είχε προηγηθεί- όσο και στην ανανεωμένη εμφάνιση της γενικότερα.
 

Η Παπαρίζου δέχτηκε το κοπλιμέντο, που έγινε παρουσία της κάμερας του Ant1. Και την προειδοποίησε ότι το ίδιο σχόλιο είχε κάνει και εκείνη στο μικρόφωνο, όταν πήγε να ακούσει την Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε, και μετά -όπως είναι λογικό- έπαιζε παντού για μέρες.
 

Κοσμιότερος όλων ο Ηλίας Ψινάκης που χαιρέτισε ευγενικά την Έλενα, χωρίς να πετάξει κάποια από τις γνωστές ατάκες του.
Διαβάστε Περισσότερα "«Είσαι μουν@ρ@ κορίτσι μου», είπε η Βανδή στην Παπαρίζου"

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η απάντηση στην Bild: "Από πότε ένα ξεφτιλισµένο έντυπο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής;"


Απο το περιοδικό Pressing ήρθε η απάντηση στη Γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία έχει "οργιάσει" τελευταία με τη χώρα μας, σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο. 
 
Οι συντάκτες...
του περιοδικού δίνουν τη δική τους απάντηση στο ανθελληνικό παραλήρημα της λαϊκής Bild.
 
«Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;», αναρωτιέται το περιοδικό. 
 
«Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε» αναφέρουν, μεταξύ άλλων οι συντάκτες 
 
«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Γερµανοί, πώς ακριβώς το θέλετε; Στα ελληνικά ''Άντε γ…'', στα γερµανικά «Ficken sich», στα ισπανικά ‘’Joder'', στα πορτογαλικά ''Foder'', στα γαλλικά ''Baiser'' ή µήπως τελικά στα αµερικάνικα για να το καταλάβει όλος ο κόσµος;
 
Από πότε ένα έντυπο trash, ροζ, κίτρινο, ξεφτιλισµένο και υπανάπτυκτο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής των λαών Ευρώπης, Αµερικής, Ασίας και πάει λέγοντας; 
 
Από πότε ένα έντυπο σαν την Bild, που χαρακτηρίζεται χρήσιµη στη Γερµανία ως εναλλακτικό χαρτί υγείας, έχει το δικαίωµα να κρίνει τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολιτικούς και γενικά την πατρίδα µας;".

Σε άλλο σημείο αναφέρει: "Είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τις Porsche Cayenne, τις BMW και τις Mercedes που έφτιαχναν οι εργάτες στη Γερµανία. 
 
Είµαστε ζητιάνοι γιατί δανειστήκαµε από τις τράπεζές σας µε ληστρικά επιτόκια. 
 
Είµαστε ζητιάνοι επειδή ποτέ δεν διεκδικήσαµε τις πολεµικές αποζηµιώσεις του Β’ Π.Π. 
 
Είµαστε ζητιάνοι γιατί αγοράσαµε το 50% των εξοπλισµών για την εθνική µας άµυνα από τη Γερµανία. 
 
Ακριβώς, γλοιώδη υποκείµενα της Bild, είµαστε ζητιάνοι και εµείς και οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι γιατί ζήσαµε πάνω από τις δυνατότητές µας… 
 
Το ξέρατε όµως, αλλά το αφήνατε όσο σας βόλευε για να ανεβαίνει το ΑΕΠ της Γερµανίας. Ξαφνικά είδατε το πρόβληµα όταν πλέον δεν µπορούσαµε να αγοράσουµε τα υπόλοιπα από τα προϊόντα της ακµάζουσας βιοµηχανίας των Γερµανών. 
 
Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Αλήθεια, εκεί στο φασιστικό χαµαιτυπείο της Bild, σας έχει περάσει ποτέ από το µυαλό γιατί η Γερµανία σήµερα µπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάνει φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως η Ελλάδα;".
Διαβάστε Περισσότερα "Η απάντηση στην Bild: "Από πότε ένα ξεφτιλισµένο έντυπο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής;""

Αυτή είναι η νεα κυβέρνηση - Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου

 

- Ορκίζεται στις 19:00 

 

- Στις 20.00 συνεδριάζει το υπουργικό
 

- "Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την κυβέρνηση", είπε ο Φώτης Κουβέλης
 

- Ο διευθυντής του γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου υφυπουργός Αθλητισμού
 

- Βέτο Κουβέλη για Τζαβάρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης
 

- Αρνήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει υφυπουργός Περιβάλλοντος
 

- Μεϊμαράκης Πρόεδρος της Βουλής - Ποιους βάζει σε υπουργεία-κλειδιά

ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ:

Υπουργός Οικονομικών: Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας αρμόδιος για τις δαπάνες
Γιώργος Μαυραγάνης αρμόδιος για τα έσοδα

Υπουργός Εσωτερικών
: ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Yπουργός Παιδείας
- Πολιτισμού: Κων/νος Αρβανιτόπουλος
Αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας
υφυπουργός Ιωαννιδης Ιωάννης
υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Υπουργός Εξωτερικών:
ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας (τεχνοκράτης από τις Βρυξέλλες)

Υπουργός Αμυνας
: ο Πάνος Παναγιωτόπουλος
υφυπουργος Παναγιώτης Καραμπελας
υφυπουργος Ελευσινιώτης Δημήτριος

Yπουργός Τουρισμού:
Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργείο Ναυτιλίας:
Κώστας Μουσουρούλης
υφυπουργός Γιώργος Βερνίκος (ΠΑΣΟΚ από τον χώρο των εφοπλιστών)

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:
Νίκος Δένδιας

Υπουργός Δικαιοσύνης:
Αντώνης Ρουπακιώτης (πρόταση Κουβέλη)
υφυπουργός Κώστας Καραγκουνης

Υπουργός Περιβάλλοντος:
Ευάγγελος Λιβιεράτος (ΠΑΣΟΚ, καθηγητής στο Πολυτεχνείο)
αναπληρωτής Σταυρος Καλαφατης
υφυπουργός Παπαγεωργιου Ασημάκης

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης:
Αντώνης Μανιτάκης (πρόταση Κουβέλη)
Υφυπουργος Βολουδάκης Μανούσος

Υπουργός Υγείας:
Ανδρέας Λυκουρέντζος
Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς
υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη

Υπουργός Ανάπτυξης
και Υποδομών: Κωστής Χατζηδάκης
Yφυπουργός Σταύρος Καλογιάννης
Υφυπουργός: Θανάσης Σκορδάς
Υφυπουργός Νότης Μηταράκης

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης:
Αθανάσιος Τσαυτάρης (ήταν στο επικρατείας ΠΑΣΟΚ)
Αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος

Υπουργός Απασχόλησης:
Γιάννης Βρούτσης
 

Υφυπουργός Εργασίας: Νίκος Νικολόπουλος

Υπουργός Μακεδονίας Θράκης:
Θεόδωρος Καράογλου

Υπουργός Επικρατείας
: Δημήτρης Σταμάτης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος:
Σίμος Κεδίκογλου 
Πρόεδρος της Βουλής: Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Βέτο για τον Κώστα Τζαβάρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης έβαλε ο Φώτης Κουβέλης. Αρνήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει υφυπουργός Περιβάλλοντος.

Δυομισι ώρες κράτησε η σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και αποφασίστηκε η νεα κυβέρνηση.

 

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά από το Μεγαρο Μαξίμου και άρχισαν να χτυπούν στα γραφεία των υποψήφιων υπουργών.  

"Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την κυβέρνηση", είπε ο Φώτης Κουβέλης όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου.



Η ορκομωσία θα γίνει στις 19.00 και αμέσως μετά η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Διαβάστε Περισσότερα "Αυτή είναι η νεα κυβέρνηση - Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου"

Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως άπορος απο τα Ιωάννινα!


Στο φως ήρθε μετά από ελέγχους στο δήμο Ιωαννίνων..., 
 
υπόθεση Αλβανού εισαγγελέα, ο οποίος έπαιρνε φάρμακα ως άπορος από τις υπηρεσίες του δήμου. 
 
Για την υπόθεση έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.
Επασχε από σοβαρή πάθηση όμως δικαίωμα να παίρνει φάρμακα από το ελληνικό κράτος δεν είχε, δήλωσε για την υπόθεση στο ρ/σ Alpha 989 ο δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος.
 
Όπως επίσης έκανε γνωστό, κατά τη σχετική απογραφή στο δήμο αποκαλύφθηκαν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις, περίπου 500 στον αριθμό, κυρίως ομογενείς από τη Β. Ηπειρο που λάμβαναν επιδόματα και άλλες παροχές χωρίς να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων.
 
Ήδη αφαιρέθηκαν τα βιβλιάρια υγείας,ενώ πριν από λίγες ημέρες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων Ευστάθιος Βεργώνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.
Διαβάστε Περισσότερα "Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως άπορος απο τα Ιωάννινα!"

Καρπενήσι: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "En΄οresi" festival.Αλεξίου - Γαλάνη...(video)



Μοναδικός από κάθε άποψη προβλέπεται ο φετινός Αύγουστος στο Καρπενήσι..., 

όπου θα σταθμεύσουν διάσημοι καλλιτέχνες στο πλαίσιο των καλοκαιρινών συναυλιών τους.


Στο 2ο En' Oresi Festival, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου που διοργανώνει η δημοτική Αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν το παρών..., 

το δίδυμο Χαρις Αλεξίου-Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Κότσιρας , οι αδελφοί Κατσιμίχα και ο Πετρολούκας Χαλκιάς. 





Δειτε το βίντεο:









Διαβάστε Περισσότερα "Καρπενήσι: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "En΄οresi" festival.Αλεξίου - Γαλάνη...(video)"

Στον κόσμο τους: Η εφορία ζητά από τον Νικόλα Άσιμο να διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας!


Το υπουργείο οικονομικών θυμήθηκε το Νικόλα Άσιμο, τον αυτόχειρα καλλιτέχνη και του έστειλε ειδοποίηση να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του... 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι», υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ειδοποιητήριο παρότι ο....

στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 39 ετών 17 Μαρτίου 1988. 
 
Η εφορία τoν θυμήθηκε γιατί όπως αναφέρει το ειδοποιητήριο, αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας..., 
 
θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδευματία!
Διαβάστε Περισσότερα "Στον κόσμο τους: Η εφορία ζητά από τον Νικόλα Άσιμο να διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας!"

Ράπανος; Ε όχι και Ράπανος!



Ράπανος; Ε όχι και Ράπανος!

Είπαμε ο Σαμαράς να κάνει Κυβέρνηση Μνημονιακή!!! 

Αλλά όχι να βάλει υπουργό Οικονομίας, έναν άνθρωπο που είναι τo «παλιό αίμα» των Τραπεζιτών και του Δημοσίου Τομέα! 

Έναν άνθρωπο σε ευθεία γραμμή με τον Παπακωνσταντίνου που υπέγραφε τις δανειακές συμβάσεις σα … ραπανάκια! 
Τον Παπακωνσταντίνου που υπέραφε τα 110 δις χωρίς καμία εξουσιοδότηση για να τον καταδικάσει η ΝΔ (τότε)!

Γιατί να βάλει τον Ράπανο υπουργό Οικονομικών και δεν καλεί τον ίδιο τον Παπακωνσταντίνου, που ξέρει καλύτερα να υπογράφει Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις;

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κύριος Ράπανος διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004. 

Δηλαδή την εποχή που οι Παπαντωνίου – Σημίτης – Παπακωνσταντίνου από τη μια και η Goldman Sachs από την άλλη, καταστρώνανε τα swaps !!!

Μάλιστα, σήμερα διάβασα κάτι που δεν το ήξερα στο olympia.gr ότι ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του ΔΣ του …ΟΤΕ, ποιά περίοδο νομίζετε; 

Το 1998 – 2000!

Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει σε μία ακόμα θέση κλειδί. Στην Κτηματική τράπεζα! Ως υποδιοικητής και διοικητής την περίοδο 1995 – 1998.

Για να λέμε την πραγματικότητα, με Ράπανο στο Οικονομίας, είναι σα να επιλέγει ο Σαμαράς, τον Σημίτη για … σύμβουλό του! 

Δεν γνωρίζω αν για να γίνει Πρωθυπουργός, έταξε το υπουργείο οικονομίας τον Βενιζέλο, αλλά ότι και να συμβαίνει, τον Ράπανο καθώς και τα … «ραπανάκια Βρυξελλών» που έρχονται, θα τα χρεωθεί ο ίδιος!







aegeantimes.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Ράπανος; Ε όχι και Ράπανος!"

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Εσωτερικών Στυλιανίδης - Εξωτερικών Αβραμόπουλος - Αμυνας Παναγιωτόπουλος - Απασχόλησης Βρούτσης

- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ: 

-Ορκομωσία εντός της ημέρας και αμέσως μετά συνεδρίαση υπουργικού
 

- Ο διευθυντής του γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου υφυπουργός Αθλητισμού
 

- Βέτο Κουβέλη για Τζαβάρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης
 

- Αρνήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει υφυπουργός Περιβάλλοντος
 

- Στα χέρια Σαμαρά - Βενιζέλου και Κουβέλη τα ονόματα των υπουργών και το κείμενο των προγραμματικών θέσεων 
 

- Μεϊμαράκης Πρόεδρος της Βουλής - Ποιους βάζει σε υπουργεία-κλειδιά
 

Νέες καραμπόλες και αλλαγές σε κρίσιμα υπουργεία λίγο πριν ανακοινωθεί η νεα κυβέρνηση.
 

Μπορεί το όνομα του υπουργού Οικονομικών να έχει κλειδώσει αλλά σε άλλα υπουργεία σβήνουν ονόματα και γράφονται στην θέση τους άλλα. Αυτή την ώρα συναντώνται στο Μαξίμου οι τρείς ηγέτες. Αφού ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης θα γίνει η ορκομωσία (πληροφορίες λένε για 19.30 και αμέσως μετά η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου).
 

Ήδη οι περισσότεροι υπουργοί έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου και:

ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Υπουργός Εσωτερικών:

  ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Υπουργός Εξωτερικών:
ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας (τεχνοκράτης από τις Βρυξέλλες)

Υπουργός Αμυνας:
ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
: Νίκος Δένδιας

Υπουργός Δικαιοσύνης:
Αντώνης Ρουπακιώτης (πρόταση Κουβέλη)

Υπουργός Περιβάλλοντος:
Λιβιεράτος (ΠΑΣΟΚ)

Yπουργός Παιδείας
- Πολιτισμού: Κων/νος Αρβανιτόπουλος
Αναπληρωτής υπουργός Γρηγόρης Τσάλτας
υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας
Υφυπουργός Αθλητισμού Στέλιος Αγγελούδης (διευθυντής γραφείου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

Υπουργός Οικονομικών:
Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας αρμόδιος για τις δαπάνες
Μαυραγάνης αρμόδιος για τα έσοδα

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης:
Αντώνης Μανιτάκης (πρόταση Κουβέλη)

Yπουργός Τουρισμού:
Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργός Υγείας:
Ανδρέας Λυκουρέντζος
Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς

Υπουργός Ανάπτυξης
και Υποδομών: Κωστής Χατζηδάκης
Υφυπουργός: Θανάσης Σκορδάς

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης:
Αθανάσιος Τσαυτάρης (ήταν στο επικρατείας ΠΑΣΟΚ)
Αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος

Υπουργείο Ναυτιλίας:
Κώστας Μουσουρούλης
υφυπουργός Γιώργος Βερνίκος (ΠΑΣΟΚ από τον χώρο των εφοπλιστών)

Υπουργός Απασχόλησης:
Γιάννης Βρούτσης
 

Υφυπουργός Εργασίας: Νίκος Νικολόπουλος

Υπουργός Επικρατείας:
Δημήτρης Σταμάτης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Σίμος Κεδίκογλου

Βέτο για τον Κώστα Τζαβάρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης έβαλε ο Φώτης Κουβέλης. Αρνήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει υφυπουργός Περιβάλλοντος.


Ως προς τον νέο Πρόεδρο της Βουλής, "έκλεισε" το όνομα του
Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο Μακεδονίας-Θράκης που μια θέση διεκδικούν οι εκλεγμένοι στη Β. Ελλάδα
Γκιουλέκας-Καλαφάτης.








http://www.newsit.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Εσωτερικών Στυλιανίδης - Εξωτερικών Αβραμόπουλος - Αμυνας Παναγιωτόπουλος - Απασχόλησης Βρούτσης"

Δημοφιλείς αναρτήσεις