" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Άρμα Βοιωτίας : "229 αγρότες εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια 100.000.000 ευρώ"!



ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

Άρμα Θηβών. Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ οι αγρότες που απέσπασαν 10.000.000 από επιστροφές ΦΠΑ!


Στους 229 ανέρχονται οι αγρότες του χωριού Άρματος Θηβών, οι οποίοι καλούνται τώρα να επιστρέψουν τα κλοπιμαία.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Pheme.gr, η βιομηχανία παρακράτησης παράνομου ΦΠΑ που είχε στηθεί στο μικρό χωριό της Βοιωτίας εξέδωσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια, καθαρής αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Στο μεγάλο φαγοπότι συμμετείχαν 229 αγρότες του χωριού, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με χονδρέμπορους αγροτικών προϊόντων των Αθηνών, αποκόμισαν κέρδη ύψους 10 εκατομμυρίων από την επιστροφή του ΦΠΑ.

Ενδεικτικό του πρωτοφανούς σε σύλληψη και εκτέλεση σκανδάλου είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων προσώπων υπερβαίνει ακόμη και τον αριθμό των εγγεγραμμένων αγροτών του ιστορικού χωριού της Βοιωτίας!

Οι προαναφερόμενοι.. αγρότες, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση του Pheme.gr, επί σειρά ετών άδειαζαν τα ταμεία του κράτους, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Η καλοστημένη απάτη ήταν γνωστή στα καφενεία του χωριού, καθώς η πλειονότητα των ντόπιων αγροτών είχε λάβει μέρος, κατά το μάλλον ή ήττον, στη μυστική επιχείρηση… απαλλοτρίωσης των ταμείων του κράτους.

Είχαν καταφέρει να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, αποκομίζοντας τους πλούσιους καρπούς της παράνομης κολεκτίβας που είχαν στήσει "βρέξει χιονίσει", "χειμώνα καλοκαίρι".

Ήταν τόσο προσοδοφόρα η.. γεωργία του ΦΠΑ που οι εμπλεκόμενοι έβαλαν στο παιχνίδι γέρους και γερόντισσες σε προχωρημένη ηλικία, οι οποίοι από πένητες, συνταξιούχοι του ΟΓΑ, είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να διέρχονται εκατομμύρια ευρώ σαν τα αυτοκίνητα της παραπλεύρως ευρισκόμενης εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

Όλα όμως τα όνειρα, ακόμη και αυτά που φαντάζουν προς στιγμήν αληθινά, κάποια στιγμή τελειώνουν. Άλλα έχουν αίσιο τέλος, άλλα μετατρέπονται σε εφιάλτες.. 

 



 pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις