" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η Siemens μπήκε στο Μαξίμου με νομικό σύμβουλο του Σαμαρά !

Μαρκόπουλος: Νομικός σύμβουλος της Siemens σύμβουλος του Πρωθυπουργού!


«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» αναδεικνύεται σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλο, 
«από τον νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού ο οποίος με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens».

«Δηλαδή ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος.


Διαβάστε Περισσότερα "Η Siemens μπήκε στο Μαξίμου με νομικό σύμβουλο του Σαμαρά !"

Κατάρρευση με το 12%! Από 32 έως 45% οι μειώσεις των μισθών των Σωμάτων Ασφαλείας-Στρατιωτικών! Δείτε τον πίνακα και τις επιπτώσεις


Το όχι της τρόϊκας ακόμη και για συζήτηση επαναδιαπραγμάτευσης για το θέμα της μείωσης κατά 12% των ειδικών μισθολογίων, αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αν τελικά η κατάσταση παραμείνει έτσι οι επιπτώσεις για τους στρατιωτικούς θα είναι τραγικές.

Η επιστολή που έστειλε ο ΣΥΣΜΕΔ στον..
ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο είναι ενδεικτική της ανησυχίας που επικρατεί.

Οι περικοπές που έχουν υποστεί από το 2009 ξεπερνούν κάθε λογική και θα έχουν συνέπειες που μπορεί η τρόϊκα να παριστάνει ότι αγνοεί ,ωστόσο θα γίνουν σύντομα ορατές.

Οι τροϊκανοί ,σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προτείνει μεταξύ άλλων το “κόψιμο” του επιδόματος εξομάλυνσης κάτι που θα είναι απόλυτη καταστροφή για τους στρατιωτικούς,αφού πιθανή κατάργησή του θα έχει επιπτώσεις στο εφάπαξ και τη σύνταξή τους. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους τροϊκανούς,οι οποίοι επιβάλουν τους δικούς τους νόμους και ζητάνε ακόμη περισσότερες περικοπές.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που δημοσιεύουμε οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί μέσα σε τρία χρόνια περικοπές στις αποδοχές τους που ξεκινούν από το 31,88% και φθάνουν το 45,42%,ανάλογα με το βαθμό και την οικογενειακή κατάσταση! Πρόκειται για ασύλληπτα ποσοστά που έχουν κυριολεκτικά “διαλύσει” τη ψυχολογία των στελεχών του στρατεύματος.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Είναι πραγματικά απορίας άξιο ποιος και πως θα ανακοινώσει σ΄ έναν ΕΠΟΠ για να πιάσουμε τη πυραμίδα από τη βάση της,ότι θα πρέπει να ζει με 700 ευρώ,υπηρετώντας σε κάποια ακριτική μονάδα. Ακόμη χειρότερα αν αυτός ο άνθρωπος είχε…κάνει το λάθος να δημιουργήσει οικογένεια. Και όσοι δεν είχαν προλάβει είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν ούτε να το ονειρευτούν.

Ακόμη κι αν δεχτούμε τη λογική της νέας ηγεσίας του ΥΕΘΑ και εξασφαλίσουν αυτοί οι άνθρωποι στέγαση και σίτιση εντός των μονάδων που υπηρετούν,ποια θα είναι η προοπτική ζωής που έχουν,ποια τα σχέδια που μπορούν να κάνουν και ποια η ελπίδα τους;

Δεν πρόκειται για απλούς δημοσίους υπαλλήλους,για να προλάβουμε όσους σπεύσουν να κάνουν ατυχείς συγκρίσεις με υπαλλήλους του υπόλοιπου δημόσιου τομέα. Οι περισσότεροι ΕΠΟΠ για να αναφερθούμε σ΄ αυτούς που πλέον έχουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης, είναι στρατιώτες που υπηρετούν αποκλειστικά σε μονάδες πολύ μακρυά από το σπίτι τους και είναι βέβαιο ότι πλέον με το μισθό που θα μπαίνει στη τσέπη τους δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Δεν αποκλείεται πια να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο φυγής ΕΠΟΠ από το στράτευμα ,μόλις συμπληρώνουν τον υποχρεωτικό χρόνο θητείας τους.Για πολλούς απ΄ αυτούς θα είναι ίσως προτιμότερο να αναζητήσουν τη τύχη τους εκτός στρατεύματος ,όπου θα μπορούν να έχουν παράλληλα περισσότερες από μία δουλειές για να αυξήσουν το εισόδημά τους. Κάτι που και τώρα βέβαια συμβαίνει -αν και απαγορεύεται- με την ανοχή των ανωτέρων τους που αναγνωρίζουν το πρόβλημα επιβίωσης που ήδη αντιμετωπίζουν.

Κλίμα φυγής είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε και σε επίπεδο στελεχών των ΕΔ. Το χειρότερο είναι ότι είναι βέβαιο πως αυτοί που θα επιλέξουν να αποχωρήσουν από τις ΕΔ θα είναι οι περισσότεροι, καταρτισμένοι και ικανοί.Γι΄ αυτό και θα τολμήσουν να κάνουν το βήμα το εξόδου από τις ΕΔ και να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στον ιδιωτικό τομέα όπου θα είναι περιζήτητοι. Γιατί; Μα γιατί θα είναι φθηνότεροι και “ανασφάλιστοι”. Η πρόβλεψη για την “παράλληλη “ απασχόληση των απόστρατων βολεύει αφάνταστα τη “μαύρη εργασία”. Αυτά έχει καταφέρει η τρόϊκα


onalert.gr

Διαβάστε Περισσότερα "Κατάρρευση με το 12%! Από 32 έως 45% οι μειώσεις των μισθών των Σωμάτων Ασφαλείας-Στρατιωτικών! Δείτε τον πίνακα και τις επιπτώσεις"

Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο που μετανάστες προόριζαν για φαγητό

Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για να το φάνε.
 

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μία κυρία που εργάζεται στο Κέντρο τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα μεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.
 

Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.
 

Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους.




 
Διαβάστε Περισσότερα "Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο που μετανάστες προόριζαν για φαγητό"

Δεύτερο κρούσμα μόλυνσης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική


Δεύτερο κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική
Άλλο ένα κρούσμα μόλυνσης από τον ιό του Δυτικού Νείλου καταγράφηκε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές στην Αττική.
 

Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι κάτοικος Αργυρούπολης και εμφάνισε τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας. Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας.
 

Το κρούσμα αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ενώ σημειώνεται ότι ο ιός ο οποίος οφείλει την ονομασία του στον ποταμό της Αιγύπτου, μεταδίδεται με τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού το οποίο με τη σειρά του έχει επιμολυνθεί με τον ιό από τα πτηνά, πχ τα περιστέρια.
Διαβάστε Περισσότερα "Δεύτερο κρούσμα μόλυνσης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική"

Στους 37 βαθμούς σκαρφάλωσε το θερμόμετρο στο Καρπενήσι



Ούτε τα ορεινά, στα οποία παραδοσιακά παρατηρούνται χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν γλίτωσαν από τον κάυσωνα.

Το πρωί της Δευτέρας το θερμόμετρο στο κέντρο του Καρπενησίου, άγιιξε τους 37 βαθμούς κελσίου. 

Άμαθοι οι πολίτες σε ανάλογες καιρικές συνθήκες αναζητούσαν δροσιά.
Διαβάστε Περισσότερα "Στους 37 βαθμούς σκαρφάλωσε το θερμόμετρο στο Καρπενήσι"

Μίλησε κανείς για... Δικαιοσύνη; Ελεύθεροι οι εφοριακοί που έφαγαν 28 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο!!


ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο
ργή προκαλεί η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους τους 7 εφοριακούς που έφαγαν εκατομμύρια ευρώ και προκάλεσαν ζημιά μεγαλύτερη των 28 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο.

Οι επτά εφοριακοί...


που όπως ανακαλύφθηκε, είχαν χτίσει βίλες και πισίνες με τα λεφτά του κράτους, καταδικάστηκαν σε 70 χρόνια κάθειρξη και… αφέθηκαν ελεύθεροι!!

Οι μόνοι περιοριστικοί όροι που τους έχουν επιβληθεί είναι να εμφανίζονται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους και να μην βγουν από την χώρα!!


Κατά τα άλλα μπορούν να απολαμβάνουν όσα «έφαγαν» εις βάρος των συμπολιτών τους.


Να σημειωθεί δε ότι οι κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν δύο φορές από το Εφετείο Κακουργημάτων μέχρι να ανοίξει ξανά την υπόθεση ο Άρειος Πάγος και να καταλήξει σε αυτή την υπόθεση, ενώ η όλη υπόθεση εξετάζεται από το 2001.


Εν τω μεταξύ, επιπλέον αντίγραφο της δικογραφίας με νέες καταγγελίες εναντίον τους, που δημοσιοποιήθηκαν στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, διαβιβάστηκαν στην Εισαγγέλευα Αθηνών για να διενεργηθεί μια ακόμα δικαστική έρευνα.




.





Διαβάστε Περισσότερα "Μίλησε κανείς για... Δικαιοσύνη; Ελεύθεροι οι εφοριακοί που έφαγαν 28 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο!!"

Κατέβασε τα...παντελόνια ο Στουρνάρας στο Eurogroup! Ούτε παράταση, ούτε επαναδιαπραγμάτευση...!!!


Κανονικός καρπαζοεισπράκτορας ο υποτακτικός της Μέρκελ... 


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, μετά τη λήξη του συμβουλίου που έγινε στις Βρυξέλλες, ο Στουρνάρας έδωσε στους ομολόγους του διαβεβαιώσεις για την πρόθεση της Ελληνικής κυβέρνησης να επαναφέρει το πρόγραμμα προσαρμογής σε σωστή τροχιά.



Κατά τον Γιουνκέρ...



οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, εξέτασαν τα πρώτα πορίσματα των ελεγκτών της Τρόικας από την επίσκεψή τους στην Αθήνα. 


Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου (πρόκειται για την άλλη ιδιότητα του Γιουνκέρ) σημείωσε ότι το Eurogroup θα επανέλθει στο ελληνικό ζήτημα, όταν η Τρόικα ολοκληρώσει την αξιολόγησή της και συντάξει την τελική της έκθεση για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος.



Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ότι ο Έλληνας υπουργός οικονομικών δεν υπέβαλε επίσημο αίτημα στο Eurogroup για χρονική παράταση του στόχου μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος στο όριο του 3%.



"Φαντάζομαι ότι υπάρχουν τέτοια αιτήματα από την ελληνική πλευρά", πρόσθεσε ο Γιουνκέρ, τονίζοντας ότι οι σχετικές συζητήσεις θα μετατεθούν το αργότερο για το Σεπτέμβριο.



Σε ό,τι αφορά το Ελληνικό ομόλογο που λήγει στις 20 Αυγούστου και αφορά αποπληρωμή προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο Γιουνκέρ διαβεβαίωσε ότι το Eurogroup θα βρει τη λύση και τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!











Διαβάστε Περισσότερα "Κατέβασε τα...παντελόνια ο Στουρνάρας στο Eurogroup! Ούτε παράταση, ούτε επαναδιαπραγμάτευση...!!!"

Τεράστια απάτη κατά του ΙΚΑ από "μηχανή" που είχαν στήσει αλλοδαποί


Απάτη τριών εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος του ΙΚΑ, έφερε στο φως έρευνα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι εγκέφαλοι του κυκλώματος εντόπιζαν ανασφάλιστους αλλοδαπούς και μέσω εικονικών εταιρειών τους «ασφάλιζαν» χωρίς να αποδίδουν εισφορές στο ΙΚΑ. Το κύκλωμα ...


λειτουργούσε εδώ και ένα χρόνο ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων.


Ειδικότερα, δήλωναν είτε εικονικά, είτε πραγματικά με πιστωμένα ένσημα, εργαζόμενους ατομικών εμπορικών επιχειρήσεων, αλλοδαπούς και ημεδαπούς, καθώς και ημέρες απασχόλησης, που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα. Οι ψευδώς δηλωμένοι εργαζόμενοι λάμβαναν τα σχετικά ένσημα ασφάλισης και τις λοιπές παροχές (δώρα, επιδόματα, παροχές υγείας, κάρτες παραμονής και εργασίας στη χώρα, κ.λ.π.), χωρίς όμως να καταβάλλονται ποτέ οι αντίστοιχες εργοδοτικές εισφορές.

Από την αστυνομική διαδικτυακή έρευνα, που έγινε στο πλαίσιο άρσης του απορρήτου και την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων, εντοπίστηκαν «γεωγραφικά» συγκεκριμένα σημεία προέλευσης των ηλεκτρονικών ιχνών, σε περιοχές της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν τρεις έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού και ειδικών στελεχών του Ι.Κ.Α., σε Αθήνα και Χαλάνδρι.

Δυο από τις έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα ψιλικών 41χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές και σε λογιστικό γραφείο 61χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε αναλάβει τη λογιστική παρακολούθηση των βιβλίων και στοιχείων του καταστήματος. Ο συγκεκριμένος λογιστής έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο λογιστικό γραφείο κατασχέθηκαν (15) εκτυπωμένες σελίδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, που περιλαμβάνουν λίστες πελατών του, με αντίστοιχους κωδικούς πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα του φορέα και ηλεκτρονικά μηνύματα του φορέα για απενεργοποίηση των κωδικών, καθώς και πέντε σφραγίδες με στοιχεία αλλοδαπών πελατών του λογιστή (ιδιοκτητών internet café, τηλεφωνικών κέντρων, καταστημάτων ψιλικών) για τους οποίους υπήρχαν σχετικές καταγγελίες από το Ι.Κ.Α.

Η τρίτη έρευνα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι 56χρονου ημεδαπού στο Χαλάνδρι Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία εκτυπωμένη σελίδα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κι ένας (1) σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Όπως διαπιστώθηκε η συνολική ζημία για το φορέα του Ιδρύματος ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.









DefenceNet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Τεράστια απάτη κατά του ΙΚΑ από "μηχανή" που είχαν στήσει αλλοδαποί"

Απέπλευσε για Συρία ο ρωσικός αποβατικός στόλος - Ο κόσμος κρατά την ανάσα του



Ρωσική νηοπομπή  με τέσσερα έμφορτα με πεζοναύτες, μονάδες GRU, τεθωρακισμένα και πυροβολικό, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη, μόλις πέρασε τα Στενά του Ελλησπόντου και κατευθύνεται στην Συρία. 

Προέρχεται από την Σεβαστούπολη το μεγαλύτερο ρωσικό λιμάνι του Εύξεινου Πόντου. 

Αυτή την στιγμή...

βρίσκεται βόρεια της Τενέδου.

Ο ρωσικός στολίσκος παρακολουθείται διακριτικά από ελληνικό πολεμικό σκάφος. 

Όλη την ημέρα σήμερα θα διαπλέει το Αιγαίο από το οποίο ανεμένεται να εξέλθει τα ξημερώματα από τον δίαυλο Καρπάθου-Ρόδου. Ένα αμερικανικό και ένα τουρκικό υποβρύχιο βρίσκονται στην περιοχή.

Μεταφέρει στοιχεία μερικών από τους πλέον επίλεκτους ρωσικούς χερσαίους σχηματισμούς, από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF (μονάδες της ήδη βρίσκονται στη Συρία από τον Φεβρουάριο), την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία, από μονάδες της GRU του Καυκάσου, ειδικευμένες σε αντιμετώπιση ισλαμιστών τρομοκρατών και από την δύναμη πεζοναυτών της Μαύρης Θάλασσας.

Το 431 Τάγμα της δύναμης VMF πρόκειται για μονάδα Spetznatz, που διακρίνεται τόσο για την υψηλή επιχειρησιακή τους κατάρτιση όσο και για την σκληρότητα που τους διακρίνει.

Η συγκεκριμένη μονάδα έχει διακριθεί σε διάφορες συγκρούσεις τόσο στην Τσετσενία, όσο και στο Νταγκεστάν και έχει ένα χαρακτηριστικό: Δεν παίρνει αιχμαλώτους…


Μεταφέρονται με δύο μεγάλα αποβατικά πλοία τα Nikolaï Filtchenkov και το César Kounikov κλάσης Alligator. Μαζί τους και δύο ρυμουλκά, βοηθητικά.



Τα πλοία αυτά εκτοπίσματος 4700 τόνων μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ 300-425 ανδρών σε συνδυασμό φορτίο βάρους 1500 τόνων. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές η αποστολή αυτή είναι έκτακτη και πραγματοποιείται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των Ρώσων πολιτών και να απομακρύνει ένα μέρος του ρωσικού «εξοπλισμού» στο λιμάνι Ταρτούς.

Η αποστολή αυτή των πλοίων από την Μαύρη θάλασσα στην Συρία αποτελεί την πλέον πρόσφατη  απόδειξη της υποστήριξης της Ρωσίας στον Ασαντ εν μέσω σκληρών μαχών οι οποίες συνεχίζονται σε βασικά προπύργια των εξεγερμένων όπως την πόλη Χόμς.

Η Ρωσία έχει στείλει ήδη μονάδες ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία για την φύλαξη της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς, της μοναδικής ρωσικής ναυτικής βάσης στην Μεσόγειο, αλλά και των συστοιχειών των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2, των επάκτιων πυραυλικών πυροβολαρχιών P-800 Yakhont και των Pantsir S1, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά. 


Μεταφέρονται επίσης δεκάδες ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ, μαζί με εποχούμενα SHORADS και φορητά αντιαρματικά όπλα. Είναι σαφές ότι "Η Ρωσία πάει πόλεμο". 


Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη, αφού πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πολεμική αποστολή της Ρωσίας μακριά από τα σύνορά της από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
















defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Απέπλευσε για Συρία ο ρωσικός αποβατικός στόλος - Ο κόσμος κρατά την ανάσα του"

Ενεργοποιείται ο Κοινωνικός Τουρισμός για 81.200 δικαιούχους

Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού ενεργοποιήθηκε εκ νέου το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους».
Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού ενεργοποιήθηκε εκ νέου το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους».

Ως τον πρώτο άμεσο στόχο για την ανάπτυξη του τουρισμού περιέγραψε, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της σήμερα, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ για το έτος 2012-2013, το οποίο ξεκινάει από τον Αύγουστο. 

Με τον τρόπο αυτό, τόνισε, θα τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός, καθώς χιλιάδες συμπολίτες μας, όπως είπε, θα κάνουν διακοπές με χαμηλό κόστος.
 

Με απόφαση της υπουργού ενεργοποιήθηκε εκ νέου το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους». 

Όπως προβλέπεται για το έτος 2012-2013 πρόκειται να διατεθούν 81.200 ατομικά δελτία σε αντίστοιχους δικαιούχους, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί από τους τακτικούς προϋπολογισμούς του ΕΟΤ για το 2012-2013. Να τονιστεί ότι η διάθεση των δελτίων θα πραγματοποιηθεί με κοινωνικά κριτήρια (εισόδημα, οικογενειακή κατάσταση κλπ)
 

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕΟΤ στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος.
 

Τα δελτία θα διατίθενται από τα Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της Επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος.
Διαβάστε Περισσότερα "Ενεργοποιείται ο Κοινωνικός Τουρισμός για 81.200 δικαιούχους"

Nτου σε ουζερί που τα έπιναν...χρυσαυγήτες

«Ντου»,σπασμένα αυτοκίνητα,δακρυγόνα και ΜΑΤ.
Στο ουζερί και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης.
Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα νωρίτερα (μετά τις 10) στην περιοχή της οδού Καλυβίων και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Ενότητας όπου βρίσκεται το ουζερί  στο οποίο βρισκόταν παρέα περίπου 20-25 ατόμων(σύμφωνα με μαρτυρίες άτομα που κινούνται στον εθνικιστικό χώρο), περιλαμβανομένου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα  Μπαρμπαρούση.
 
Το ουζερί -που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Ενότητας -και η ευρύτερη περιοχή δέχτηκε επίθεση από πολυάριθμη ομάδα κρανοφόρων(σχεδόν 100 άτομα)που με καδρόνια πέτρες και άλλα αντικείμενα έφτασαν μέχρι την πρόσοψη του ουζερί.
 
Αρχικά υπήρξαν συμπλοκές, ο βουλευτής της Χ.Α. απομακρύνθηκε από ανθρώπους που τον συνόδευαν και στη συνέχεια οι κρανοφόροι άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και γενικά ότι έβρισκαν μπροστά τους. 
Φωτογραφίες των αυτοκινήτων φαίνονται στο φωτορεπορτάζ ενώ ένα από τα αυτοκίνητα ανήκε σε μετανάστη η σύζυγος του οποίου διαμαρτύρονταν.
Τα επεισόδια έληξαν τελικά με την επέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας με κράνη και  δύο δακρυγόνα τα οποία δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους. Αρκετοί ένοικοι από τις γύρω πολυκατοικίες βγήκαν με τα παιδιά τους στο δρόμο καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. 
Η γειτονιά πάντως ήταν ανάστατη ενώ οι πιο πολλοί αναρωτιόταν για το λόγο των συμπλοκών. Κάποιοι προσπαθούσαν, μέσα σε όλα αυτά, να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ζημιές στο ουζερί. 
Επιπλέον έσπασαν βιτρίνα καταστήματος στην πλατεία Φλέμινγκ.














agrinionews.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Nτου σε ουζερί που τα έπιναν...χρυσαυγήτες"

Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της νύφης στο Ρέθυμνο!

Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της νύφης στο Ρέθυμνο!
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 16χρονη από τη Βουλγαρία, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, μετά από παγίδα που της έστησε η πεθερά της. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ήδη συλληφθεί 6 άτομα για την υπόθεση, ενώ αναζητείται ακόμα ένα. Η 16χρονη συζούσε με νεαρό ομοεθνή της στο Ρέθυμνο.

Η ανήλικη έψαχνε για δουλειά, καθώς με δυσκολία τα έβγαζαν πέρα. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, της τηλεφώνησε η πεθερά της και της ζήτησε να ετοιμαστεί, καθώς θα περνούσε μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο τους, για να την πάρουν για μια δουλειά, σε ταβέρνα χωριού του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το «Έθνος'», η ανήλικη ετοιμάστηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των πεθερικών της. Όπως ανέφερε αργότερα σε αστυνομικούς, πήγαν σε μια αγροτική τοποθεσία έξω από χωριό της πόλης, αλλά δεν υπήρχε ταβέρνα. Την οδήγησαν σε μία στάνη όπου ήδη περίμεναν 4 αλλοδαποί (δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί).


Την άφησαν εκεί και αφού τη βίασαν ομαδικά, η πεθερά της επέστρεψε για να την πάρει. Όπως καταγγέλλεται, της πέταξε 50 ευρώ και την προειδοποίησε να μη μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν εκεί.


Η 16χρονη όμως αφού επέστρεψαν στο σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί σε βάρος της. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η πεθερά.


Το λόγο για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έχει η δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσων εμπλέκονται συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
 
 
 
 
 
 
 newpost.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της νύφης στο Ρέθυμνο!"

Μάθε για την εκκαθάριση της δήλωσης σου με ένα τηλεφώνημα

Μάθε για την εκκαθάριση της δήλωσης σου με ένα τηλεφώνημα
Οι φορολογούμενοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα με ένα απλό τηλεφώνημα να ενημερώνονται αν εκκαθαρίστηκε η φορολογική τους δήλωση, θα πρέπει απλώς να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 211-0007111. 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα την υπηρεσία τηλεφωνικής ενημέρωσης ενεργοποίησε το υπουργείο Οικονομικών και οι ενδιαφερόμενοι απλώς θα πληκτρολογούν, από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, τον αριθμό κλήσης της υπηρεσίας και τον ΑΦΜ τους.
Ποιες πληροφορίες παρέχει αυτόματα η υπηρεσία:

  • Η ολοκλήρωση ή μη της διαδικασίας εκκαθάρισης της δήλωσής του.
  • Η ημερομηνία εκκαθάρισης και το αποτέλεσμά της (χρεωστικό, πιστωτικό ή μηδενικό).
  • Η ημερομηνία είσπραξης του ποσού επιστροφής (όταν είναι πιστωτικό).
  • Η ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης (όταν είναι χρεωστικό).
  • Η εκτιμώμενη ημερομηνία διενέργειας της επόμενης εκκαθάρισης, σε περίπτωση που η Δήλωσή του δεν έχει εκκαθαριστεί.
Ακόμη, από τον τηλεφωνικό αριθμό 211-0007111 οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για την εκκαθάριση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας Φυσικών Προσώπων, αλλά και για τη χρήση της κάρτας αποδείξεων.
Διαβάστε Περισσότερα "Μάθε για την εκκαθάριση της δήλωσης σου με ένα τηλεφώνημα"

Ο Στουρνάρας γύρισε με άδεια χέρια και ένα τελεσίγραφο

Ο Στουρνάρας γύρισε με άδεια χέρια και ένα τελεσίγραφο
Μια επιστολή-έκπληξη από τον Βόλγφκανγκ Σόιμπλε περίμενε τον Γιάννη Στουρνάρα πριν φτάσει στις Βρυξέλλες. 
 
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, πέρα από τα τυπικά συγχαρητήρια, διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει την Ελλάδα και δήλωσε ικανοποιημένος που η χώρα μας σχημάτισε γρήγορα κυβέρνηση συνεργασίας.
 
«Να είσαι σίγουρος ότι έχεις την υποστήριξή μου σε αυτή την προσπάθεια. Ανυπομονώ να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία» αναφέρει ο κ. Σόιμπλε στην επιστολή του.
 
Πέρα από την θετική επιστολή Σόιμπλε και την θερμή υποδοχή που επεφύλαξε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί στον Γιάννη Στουρνάρα το Eurogroup έστειλε τελεσίγραφο προς την Ελλάδα.  
 
«Εφαρμόστε το Μνημόνιο και μετά βλέπουμε» αυτό ήταν το μήνυμα που εστάλη προς τη χώρα μας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης που συνεδρίασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρερμηνειών: 
 
Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει πρώτα απ'όλα να επαναφέρει εντός στόχων το εκτροχιασμένο πρόγραμμα του Μνημονίου πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση αλλά και για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του χρηματοδοτικού προγράμματος.
 
Οπως δήλωσε, μάλιστα, μετά το τέλος του Eurogroup, o Ζαν Κλοντ Γιούνκερ οι αποφάσεις για το θέμα της Ελλάδας θα ληφθούν μετά την αξιολόγηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα.
 
Στο χθεσινό μαραθώνιο του Eurogroup η Ελλάδα δεν ήταν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων. Στην κορυφή της ατζέντας βρέθηκαν η χρηματοδότηση της Ισπανίας, η παροχή βοήθειας προς την Κύπρο και το θέμα της αλλαγής σκυτάλης στην ηγεσία του Eurogroup. H θητεία του Γιούνκερ παρατείνεται για 2,5 χρόνια αλλά, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα αποχωρήσει στο τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου.
 
Παράλληλα, αποφασίστηκε το πρόγραμμα για την Κύπρο να έχει ολοκληρωθεί ως τον Σεπτέμβριο. Για την Ισπανία αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ενός έτους στην προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος και η χώρα θα έχει πρόσβαση σε 30 δις ευρώ ως το τέλος του Ιουλίου.
 
Συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα αποτύπωναν αργά χθες το βράδυ το δύσκολο κλίμα που επικράτησε στο Eurogroup για την Ελλάδα. 
 
 «Ο δρόμος μπροστά μας είναι πολύ μακρύς και δύσκολος» τόνιζαν ενώ ξόρκιζαν το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την τρόικα νέα μέτρα. 
 
«Παλεύουμε ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων πέραν των όσων προβλέπονται στο Μνημόνιο, θα εξαρτηθεί όμως από την έκθεση της τρόικας» 
 
ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τα Νέα.
Διαβάστε Περισσότερα "Ο Στουρνάρας γύρισε με άδεια χέρια και ένα τελεσίγραφο"

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Tώρα-Παραιτήθηκε ο Νικολόπουλος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης



Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκος Νικολόπουλος...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

«Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή.

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της.

Άπαντες γνωρίζουν πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε όλη ,την άνω των 20 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα».

Το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Παραμένω στη Νέα Δημοκρατία, απλός στρατιώτης του πατριωτικού μου καθήκοντος και συνεχίζω να στηρίζω την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, εδώ στα δύσκολα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας καθώς και τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς για την σύντομη αλλά γόνιμη συνεργασία μας.
Μα πάνω από όλους τιμώ και ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα και του εύχομαι να μας κάνει όλους περήφανους.

Αυτό θέλω, αυτό περιμένω, σε αυτό ελπίζω, γι’ αυτό αγωνίζομαι».









 http://www.enikos.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Tώρα-Παραιτήθηκε ο Νικολόπουλος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης"

Όταν ο λύκος φυλάει τα πρόβατα

«Διαβατήριο εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη της χρεοκοπίας»(σ.σ.: το Μνημόνιο)

(Γιάννης Στουρνάρας, παρουσίαση έκθεσης του ΙΟΒΕ, 5/7/2010)
*
«Τα μέτρα (σ.σ.: του μνημονίου) έχουν κάποια (!) κοινωνική δικαιοσύνη»…

(Γιάννης Στουρνάρας, δηλώσεις στον «Φλας», 6/8/2010)
*
«Το Μνημόνιο είναι ένα αναγκαίο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (…). Αν βγούμε από το Μνημόνιο σήμερα αυτό σημαίνει ακαριαίος θάνατος. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αμέσως (…)».

(Γιάννης Στουρνάρας, δηλώσεις στον «Βήμα Fm», 21/9/2010)
*
«Χωρίς τη στήριξη της τρόικας, η ελληνική οικονομία θα… είχε υποστεί μια 
απότομη συρρίκνωση της τάξης του 20% “και αυτό είναι μια αισιόδοξη πρόβλεψη” (…) έχουμε την καλή τύχη να έχουμε το “μαξιλάρι” της ευρωζώνης από κάτω μας (…) Αν αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρωθεί για την ασωτία μας, δεν πρόκειται για τόσο μεγάλη τιμωρία. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους του μνημονίου,δεν λέμε ανόητα πράγματα όπως το ότι υπάρχει άλλος τρόπος και δεν ακούμε εκείνους που μας λένε ότι υπάρχει άλλος τρόπος».

(Γιάννης Στουρνάρας, εφημερίδα «Μακεδονία», 19/3/2011)
*
«Η μόνη εναλλακτική στο Μνημόνιο είναι η χρεοκοπία (…) το Μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο έναντι της χρεοκοπίας, που είναι και η μόνη εναλλακτική εκδοχή».

(Γιάννης Στουρνάρας, συνεδρίαση Επιτροπής Ερευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, «newscode.gr», 24/5/2011).
*
«Υπάρχει έλλειψη συναντίληψης ακόμα και με τους υπουργούς. Οι μισοί φαίνεται να στηρίζουν το μνημόνιο και οι υπόλοιποι είναι αντίθετοι. Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή, η υλοποίηση και η έλλειψη πολιτικής συναίνεσης. Δεν υπάρχει ουσιαστική εναλλακτική λύση από το μνημόνιο, αλλά αυτή η διαπίστωση δεν γίνεται αποδεκτή. Υπάρχει μία ανάπτυξη δημαγωγικής τοξικής ρητορικής κατά του μνημονίου, σε αντίθεση με την Πορτογαλία, όπου τα τρία μεγάλα κόμματα συναίνεσαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση».

(Γιάννης Στουρνάρας, συνεδρίαση Επιτροπής Ερευνας και τεχνολογίας στη Βουλή, «Express.gr», 25/05/11).
*
«…ο μεγαλύτερος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι η ακύρωση του μνημονίου λόγω της δαιμονοποίησής του από μέρος του πολιτικού κόσμου, του Τύπου, του συνδικαλιστικού κινήματος, των ποικιλώνυμων επαγγελματικών επιχειρηματικών συμφερόντων που θίγονται».

(Γιάννης Στουρνάρας, παρουσίαση έκθεσης ΙΟΒΕ, 5/7/2010)
***

Αυτός ο κύριος,
αφού διετέλεσε μέλος του κλαμπ του Σημιτικού «εκσυγχρονισμού» που έπληξε τη χώρα από τα μέσα του ’90,
αφού συμμετείχε στις διαβουλεύσεις για την είσοδο της Ελλάδας στον «ευρωπαράδεισο» της ΟΝΕ,
αφού πέρασε από τη θέση του αρμοδίου για τις ετήσιες διαβουλεύσεις της χώρας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,
αφού διετέλεσε ακόμα και τραπεζίτης, τόσο από τη θέση του αντιπροέδρου της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, όσο και από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εμπορικής Τράπεζας οργανώνοντας την κύρια φάση του ξεπουλήματος της τράπεζας στους Γάλλους,
κι αφού διετέλεσε επικεφαλής του ΙΟΒΕ, δηλαδή του Ινστιτούτου που απηχεί τις θέσεις των βιομηχάνων και συνιστά τον τρόπον τινά «τεχνοκρατικό βραχίονα» του ΣΕΒ,
τώρα, πλήρης… υπηρεσιών προς το μεγάλο κεφάλαιο, την πλουτοκρατία και το σάπιο πολιτικό σύστημα της ολιγαρχίας,
αναλαμβάνει να «σώσει» (!) τον ελληνικό λαό, από τη θέση πια του «τσάρου της Οικονομίας» της τρικολόρε κυβέρνησης των Μνημονίων.
*
 
Εν ολίγοις, ο κ. Στουρνάρας,
ο υπέρμαχος της άποψης ότι «το Μνημόνιο είναι μονόδρομος»,
ο θιασώτης του «Μνημόνιο ή θάνατος»,
ο τελάλης της καλοσυνάτης «στήριξης της τρόικας»,
είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα αναλάβει να «επαναδιαπραγματευτεί» (!) το Μνημόνιο ως υπουργός Οικονομίας μιας κυβέρνησης,
η οποία για να μην αφήσει καμία αμφιβολία περί του τι εννοεί – και του τι περιμένει τον ελληνικό λαό – όταν μιλάει για «επαναδιαπραγμάτευση», επέλεξε για τη θέση του «διαπραγματευτή» τον κ. Στουρνάρα…









 

vuvuzela 

hkremala

Διαβάστε Περισσότερα "Όταν ο λύκος φυλάει τα πρόβατα"

στων κουφών την πόρτα... σπάστε την επάνω τους


Οι μαύρες παροιμίες, αυτές που δεν τις μάθαμε στο σχολείο , αλλά τις ακούγαμε , όταν τις έλεγαν οι μεγάλοι,  όταν νόμιζαν ότι δεν ήμασταν εκεί .
 
Είναι βρομόλογα , αλλά πιστέψτε με είναι το ίδιο σοφές με τις άλλες και μάλιστα πολύ επίκαιρες. 
 
Μία από αυτές είναι αυτή που αναφέρεται στον κουφό , όπως κουφή είναι εδώ και χρόνια η πολιτική ¨ηγεσία¨ της έρμης τούτης......
χώρας. 
 
Που στέλνει σε κάθε εκλογική  αναμέτρηση τα «μηνύματα», τα οποία οι κομματικές ηγεσίες τα λαμβάνουν … απλώς.
 
Δείτε  παράδειγμα την παροιμία : 
 
Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια (για ευνόητους λόγους έκαστος  ο ένας για να ακούει και ο άλλος για να μην τον ακούνε ). 
 
Τώρα ποιοι είναι οι κουφοί και ποιοι οι αεριζόμενοι της κυβερνητικής τροϊκας δεν θα σας το πω εγώ .
 
Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δε θέλει ν’ ακούσει και η «εξουσία» που προέκυψε από τις εκλογές δεν θέλει να ακούει .
 
Δεν ακούει , δεν βλέπει , δεν αφουγκράζεται και αφού δεν βλέπει τον πόνο και την απόγνωση που δημιουργεί δεν πρόκειται να δει και το φούντωμα της οργής και την αγανάκτηση που θα τους πάρει από κάτω.
  







Διαβάστε Περισσότερα "στων κουφών την πόρτα... σπάστε την επάνω τους"

Δημοφιλείς αναρτήσεις