" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φθιώτιδα:ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ SCORPION ΣΕ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ


scorpion1
Μια εξαιρετικά σοβαρή αστυνομική επιχείρηση εξελισσόταν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μετά από πηγές που αξιοποιήθηκαν καταλλήλως από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος συνελήφθησαν χθες το ξημέρωμα στην εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας δύο άτομα με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση οι οποίοι επέβαιναν σε ύποπτο Ι.Χ.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ελήφθη με μεγάλες προφυλάξεις(αφού είχε δοθεί σήμα για επικίνδυνα άτομα που επέβαιναν στο όχημα)οι άνδρες της ασφάλειας ανοίγοντας το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου έπεσαν στο «λαβράκι» για το οποίο είχαν στήσει το μπλόκο: Μισή ντουζίνα υποπολυβόλα scorpions βρίσκονταν χωμένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ακολούθησε έρευνα σε σπίτια της Λαμίας όπου προσήχθησαν 3 άτομα ενώ έρευνες γίνονταν και σε διαμερίσματα της Αθήνας για την ανακάλυψη συνενόχων.
Η έρευνα συνεχίζεται από άνδρες της ασφάλειας Λαμίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά εξετάζεται εκτός από τη ευρεία λαθρεμπορία οπλισμού εαν τα υποπολυβόλα προορίζονταν για κάποια ενέργεια κοινών ποινικών ή σε άλλες επιθετικές ενέργειες. Στην υπόθεση επλέκεται και άνθρωπος μέσα από τη φυλακή.http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις