" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

To πρόσωπο του ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Προφυλακίστηκε η ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του ΑΙDS

Προφυλακίστηκε η 22χρονη ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του ΑΙDS
To δρόμο για τις φυλακές πήρε η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη, φορέας του AIDS, καθώς μετά την απολογία της στο 13ο τακτικό Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 22χρονη, η οποία κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης,  αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι πάσχει από AIDS.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την εισαγγελία και τις αστυνομικές αρχές, που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία και τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας, έχει καλέσει όλους όσοι συνευρέθηκαν μαζί της στον παράνομο οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών, όπου εργαζόταν, να υποβληθούν το συντομότερο σε ιατρικές εξετάσεις.
Η  Ρωσσίδα ιερόδουλος που γνώριζε πως είχε aids αλλα έσπερνε τον ιό σε Έλληνες(σε ηλίθιους που θεωρούν σωστό να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ιερόδουλες χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και μάλιστα πολλοί απο αυτούς είναι και παντρεμενοι/δεσμευμένοι με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος για τις συντρόφους τους)σύμφωνα με πληροφορίες δούλευε και σε studios αλλά και σαν ελέυθερη(κοινώς βίζιτες σε ξενοδοχεία ή σπίτια)με αγγελίες που έβαζε μόνη της σε γνωστά sites.
Στα sites με τις αγγελίες διαφημιζόταν με το όνομα Όλγα και έπαιρνε 80 ευρώ για κάθε ώρα μαζί της και στο πρόγραμμα υπήρχε και επαφή χωρίς προφυλάξεις.
Οπότε αν ήταν τα 700 άτομα που τηλεφώνησαν σε 24 ώρες για να κάνουν εξετάσεις επειδή έμαθαν για τον συγκεκριμένο οίκο ανοχής που την πέτυχαν, καταλαβαίνετε πόσοι είναι οι πραγματικοί πελάτες της μιας και δούλευε και σε studios αλλά και μέσω ραντεβου που έκλεινε η ίδια.
Η είδηση σπέρνει τον τρόμο σε όλη την Ελλάδα διοτι όπως είναι γνωστό στους οίκους ανοχής δεν πηγαίνουν μόνο οι αδέσμευτοι αλλά και πάρα πολλοί δεσμευμένοι άνδρες.
Και ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες, οι γνωστοί ανεγκέφαλοι του indymedia βλέπουν "προβοκάτσια" πίσω απο το θέμα και υποστηρίζουν την απαράδεκτη ρωσσίδα ιερόδουλο που ενώ ήξερε πως είχε aids έσπερνε τον ιο σε Έλληνες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις