" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Λιβύη δάνειζε την Ελλάδα μέσω ΔΝΤ έως και τον περασμένο Μάρτιο!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Λιβύη δάνειζε την Ελλάδα μέσω ΔΝΤ έως και τον περασμένο Μάρτιο!Στα τέλη Μαρτίου τα συμμαχικά αεροσκάφη πετούσαν στον ουρανό πάνω από τη Μιζράτα της Λιβύης, βομβαρδίζοντας θέσεις των δυνάμεων του Καντάφι, με την εμφύλια σύγκρουση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Την ίδια ακριβώς περίοδο, η Λιβύη ήταν μια από τις χώρες που δάνειζαν σε χώρες όπως η Ελλάδα μέσα από το ΔΝΤ!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του διεθνούς οργανισμού, από το Νοέμβριο του 2010 έως και τον Μάρτιο του 2011, η χώρα που κυβερνούσε ο Μουάμαρ Καντάφι παρέμενε μεταξύ των πιστωτριών χωρών μελών, ο αριθμός των οποίων είχε μειωθεί από 54 στα τέλη Οκτωβρίου σε 53 στα τέλη Μαρτίου.
Μάλιστα κατά την περίοδο αυτή η Λιβύη αύξησε κατά 19% την υποστήριξή της προς τη διεθνή κοινότητα, που στις 31 Μαρτίου ήταν 469 εκατομμύρια δολάρια!
Η ταχεία κλιμάκωση της λαϊκής αμφισβήτησης στις αρχές του χρόνου στη Λιβύη είχε προκαλέσει την έκπληξη του ΔΝΤ. Σε μια σύνοψη της ετήσιας έκθεσής του για τη λιβυκή οικονομία που συντάχθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε γράψει πως η χώρα επλήγη λίγο μόνο οικονομικά από τις επαναστάσεις που προκάλεσαν την ανατροπή των προέδρων δύο γειτονικών χωρών, της Τυνησίας και της Αιγύπτου.
Η έκθεση αυτή, η οποία επρόκειτο να δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Γιατί άραγε;
ΠΗΓΗ: olympia


/permisospress.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Λιβύη δάνειζε την Ελλάδα μέσω ΔΝΤ έως και τον περασμένο Μάρτιο!"

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

To "μαρτύριο" των αστυνομικών στη ΔΕΘ - Χωρίς φαγητό και στέγαση μετά από 12ωρα δουλειάς



- Μετά από τη 10ωρη απασχόληση των αστυνομικών θα τους γυρνούν πίσω στη βάση τους
- Η αστυνομία αδυνατεί να αναλάβει το κόστος στέγασης και διατροφής των αστυνομικών στη ΔΕΘ
- Εκκρεμούν ήδη πάνω από 600.000 υποθέσεις μη καταβολής των δεδουλευμένων
- Στο NewsIt η αντίδραση των συνδικαλιστών αστυνομικών σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Περισσότερα από 600.000 υποθέσεις εκκρεμούν τη τελευταία διετία στην υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από τα δεδουλευμένα των αστυνομικών, όταν αυτοί εργάζονται σε εκτός έδρας υπηρεσίες.

Το κόστος του συνολικού ποσού δνε μπορεί ακόμα να διευκρινιστεί και θα αργήσει να γίνει και η αποτίμηση. Για το λόγο αυτό και με δεδομένη την επικείμενη "μετακόμιση" της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ, από την Αθήνα, την Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο την Θράκη και την υπόλοιπη Μακεδονία, εγείρονται ζητήματα στέγασης και διατροφής των δυνάμεων που θα χρησιμοποιηθούν στα δρακόντειου χαρακτήρα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυθημερόν μετακίνησης κι επιστροφής μετά τη 10ωρη απασχόληση των αστυνομικών, τουλάχιστον για εκείνους που η χιλιομετρική απόσταση της έδρας της υπηρεσίας τους από τη Θεσσαλονίκη είναι κοντά ή λίγο παραπάνω από το δίωρο.

Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί μετά από 10 ώρες εργασίας που από ότι φαίνεται θα είναι δύσκολες, λόγω των αντιδράσεων που υπάρξουν, θα αναγκάζονται να επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους, μιας και λόγω κρίσης δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τη διατροφή τους και ούτε φυσικά για τη στέγασή τους σε ξενοδοχεία.

Μια τέτοια προοπτική αναμένεται να συναντήσει σκληρές αντιδράσεις και από πλευράς συνδικαλιστών και από πλευράς αστυνομικών που σχεδιάζεται να υποβληθούν σε μαρτυρική ταλαιπωρία κι έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα γίνει στο τέλος.

Όπως δήλωσε στο Newsit o αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Αντώνης Λιακόπουλος "στην οικονομική κρίση που ζούμε οι αστυνομικοί πληρώνουν το μεγαλύτερο βάρος. Δεν έφταναν όλες οι περικοπές, τελευταία μαθαίνουμε πως οι συνάδελφοι που θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και είναι από όμορους νομούς ή λίγο πιο μακριά, δε θα κλειστεί ξενοδοχείο, ούτε θα δοθούν τα εκτός έδρας αλλά θα επιστρέψουν στις έδρες τους.

Πράγμα απαράδεκτο μετά από 10 και 12 ώρες υπηρεσίας στο δρόμο. Εχω την αίσθηση, ή μάλλον τη βεβαιότητα πως την Πεμπτη που υπάρχει γενικό συμβούλιο ,αυτο το θέμα θα τεθεί στα όργανα της Ομοσπονδίας και συνολικά θα έχουμε μια αντίδραση, εφόσον οι σκέψεις του υπουργείου επιβεβαιωθεί πως είναι κοντά στην πραγματικότητα".
newsit.gr
/permisospress.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "To "μαρτύριο" των αστυνομικών στη ΔΕΘ - Χωρίς φαγητό και στέγαση μετά από 12ωρα δουλειάς"

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το δέρμα του "απορρόφησε" τις αλυσίδες που ήταν δεμένος!



Ο 27χρονος Zhang Chuanqiu από την Κίνα προσπαθεί να μαζέψει τα 1.000 περίπου δολάρια που χρειάζονται για την λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της αλυσίδας που έχει «αφομοιωθεί» από το χέρι του.
Ο άτυχος νεαρός, κρίθηκε από το κινεζικό καθεστώς ένοχος γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για να χτίσει το σπίτι του και φυλακίστηκε το 2005 στην επαρχία Χουνάν στη νότια Κίνα.
Η κατάσταση στην φυλακή και οι συνθήκες κράτησής του δεν χρειάζονται περιγραφή. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Χρόνια ολόκληρα ήταν δεμένος με μια χοντρή αλυσίδα που με το πέρασμα του χρόνου έγινε ένα με το χέρι του. Οι σοκαρισμένοι γιατροί θα κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν το χέρι του 27χρονου.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας.
 


 
 
 
 
 
pyles
http://periergaa.blogspot.com/ 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com


permisospress.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Το δέρμα του "απορρόφησε" τις αλυσίδες που ήταν δεμένος!"

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ




 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΝΤΗ-ΚΑΜΙΝΙΑ, Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ 14 ΕΤΩΝ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕ ΤA ΤΗΛ. 6988448548 ΚΑΙ 6971673788 ,
H ME TON ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ


http://www.triklopodia.com
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com
permisospress.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις