" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εκκληση στον εισαγγελέα κ. Ι. Σακκά...

Συμφωνουμε 100% με τις καταγγελιες σας για το σημερινο πολιτικο συστημα και την "ατιμωρησια των βουλευτων", που οπως με ακριβεια αναφερατε αποτελουν "πολιτικους εγκληματιες που μενουν ατιμωρητοι και τις συνεπεις πληρωνουν οι πολιτες"!
Συμφωνουμε με την διαμαρτυρια σας, που η Βουλη αφηνει "τα εγκληματα των κυβερνωντων να παραγραφονται, αντι να τα ελεγξει και διωξει"!Κατανοουμε ολη την οργη σας και την δυσαρεσκεια σας για αυτο το καταντημα και ειμαστε διπλα σας...
Όμως ειμαστε 100% ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην παραιτηση σας!
Η Ελλαδα μας, Κυριε Σακκα, σας χρειαζεται! Τετοιους ανθρωπους εχει αναγκη! Εσεις...
 ειστε το αλατι τουτης της έρημης, απο τιμιους οδηγους, κοινωνιας! Που μας αφηνετε; Με τους λυκους; Εαν φυγουν και αλλοι εντιμοι σαν εσας, η κοινωνια μας θα βουλιαξει εντελως!
Να γνωριζετε οτι δεν ειστε μονος σας! Εχετε μεγαλο "υπολοιπο" μαζι σας. Όμως με την παραιτηση σας γινεστε συνενοχος των κατ' εξακολουθηση κατα συνηθεια και κατ'επαγγελμα (...βουλευτη...) κακουργηματικων πραξεων που εχιναν αλλα και αυτων που προκειται να γινουν!
Κυριε Σακκα, θερμως σας παρακαλουμε ολοι εμεις οι ανωνυμοι αδικημενοι να αναθεωρησετε την περι παραιτησης αποφαση σας. Αλλωστε οταν αναγνωρισουμε ενα λαθος και θελησουμε να το διορθωσουμε, αυτο καθε αλλο παρα οπισθοχωρηση απο τις ηθικες μας αξιες ειναι!
Ειμαστε μαζι σας
Με εκτιμηση
ενας αγνωστος, αλλα ΕΛΛΗΝΑΣ 

Από το http://tamgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις